Home » Resultaten

Resultaten

Voor en na foto’s en ervaringen van cliënten die u voor gingen:

Micky Hoogendijk:

Micky : “Ik ben een vrouw van bijna 40. En als actrice, presentatrice zijnde ga ik niet voor botox.

Ik heb mijn expressie nodig in mijn leven. Ik geloof in mooi en natuurlijk oud worden, leeftijd mag gezien worden maar een fris en een stralende tint is het aantrekkelijkste.

Total Beauty schoonheidskliniek heeft beste huidverbeterende producten van Pascaud die er zijn. Werkelijk geweldig. Ik gebruik hun hele lijn aan huidverzorgingsproducten inclusief alle vitamines die zorgen voor een stralende huid van binnen uit. Ook ben ik dol op de meso-therapie en de Natuurlijke facelift behandeling. Tota Beauty laat je huid stralen!” En mij dus ook!

Over Micky:
Ze presenteerde als nieuwslezeres o.a. Hart van de Regio (SBS6) en Regio TV Noord-west voor Regio TV. Micky verwierf landelijke bekendheid met haar rol van Cleo de Wolf in de dagelijkse primetime soap Goeden Tijden Slechte Tijden. Daarnaast heeft zij een breed scala aan rollen op haar naam staan.

Zij speelde o.a. in ‘Spangen’, ‘Blauw Blauw’, ‘Grijpstra en de Gier’ en ‘Parels en Zwijnen’. Micky heeft ervaring als nationaal en internationaal model. Zij loopt modeshows ( o.a mart Visser, Sheila de Vries en Frans Molenaar) en is (cover)model geweest voor uiteenlopende tijdschriften en magazines. Van 1991 tot 1997 was Micky directrice van Rob Scholte BV. Zij organiseerde internationale tentoonstellingen. Sinds 1999 is Micky creatief adviseur van de Supperclub. Ze schreef het stylingconcept, produceerde het Supperclub-boek en de internationaal zeer goed verkochte cd’s.

Ervaring mevrouw Kuiper: Natuurlijke facelift (facelift zonder chirurgie)

   
(Voor en na Natuurlijke facelift)

 

Ervaring Mariska Noordam  Natuurlijke facelift (facelift zonder chirurgie):

 

Ervaring mevrouw Lindhout, Natuurlijke facelift (facelift zonder chirurgie) en pigmentvlekken verwijderen:Ervaring Michel Ligtenbarg Rode huid verminderen: 
Hier ziet u een van de vele tevreden ervaringen bij Total Beauty waarbij de rode huid zichtbaar verbeterd is!.


Ervaring Inge Rondeel Dermkuur (Acné verwijderen).

Ervaring Daphne de Ronde met Dermkuur (acnébehandeling):

 

 

 

 

 

Wave in combinatie met Natuurlijke Rimpelcorrectie 

Bart Dirkx_1_voor UITSNEDE    Bart Dirckx nafoto-1 UITSNEDE

 

Ervaring Sandra Scheffer, Poriën verfijnen:

Sandra Scheffer zegt ja tegen natuurlijke huidverjonging.
Sandra Scheffer is couturier van BN- land. Ze doet o.a. de kleding van Patty Brard,
Wendy van Dijk, De Toppers en Marielle Bastiaansen. Sandra: “Total Beauty, ik ben heel blij hoe mijn gezicht geworden is in zo’n korte tijd. Je gezicht is het enige stukje van jezelf dat je
niet kunt verbergen en sinds ik in Laren ben geweest mag iedereen het zien. Zelfs zonder
make-up. Ik maak kleertjes voor heel veel bn-ers. Weet zeker dat er veel in een drafje naar
Total Beauty gaan. Liefs Sandra Scheffer.”

Sinds 1987 is Sandra werkzaam op het gebied van bedrijfskleding, showkleding en couture. Van alles heeft ze gedaan. Denk aan televisieprogramma’s, showblokken, kleding voor beurzen voor bijvoorbeeld Philips of de kleding voor de Toppers in Concert afgelopen mei in de Arena. En eigenlijk vind ze het allemaal even leuk, zolang ze maar ‘haar ding’ kan doen!

Sandra :”De eerste jaren ben ik vooral druk geweest met bruidskleding en kleding voor televisie. Vele bruidsbeurzen gedaan en eigenlijk kun je wel zeggen dat de kleding voor zo’n beetje ieder televisieprogramma waar maar een showblok in zat, van mijn hand kwam. Dat was een hele leuke tijd. De laatste jaren is dat helaas wat minder; showblokken zijn te duur geworden.
Tegenwoordig ontwerp ik veel kleding voor evenementen, bedrijven en particulieren. Heel anders, maar ook heel leuk. Zo heb ik bijvoorbeeld samen met Hanna Suurland afgelopen mei Gerard, Rene en Gordon voor hun Toppers in Concert in de Amsterdam Arena gekleed. Dat was geweldig. Die spanning, onvoorstelbaar! Dit heb ik overigens samen met Alvezo gedaan, ook met zijn collectie present op de 1st Class Couture Show.
Ik krijg heel vaak complimenten sinds ik bij Total Beauty kom, ik wist niet dat je zo snel resultaat kon bereiken op met enkele behandelingen en producten”.

Ervaring Martijn van de Bergh, poriën verfijnen

Martijn:”Total Beauty geeft mij het gevoel als man geen “uitzondering” te zijn in een salon. Ze heeft me een peeling geadviseerd en heeft me daarmee een frissere en gezonder uiterlijk gegeven. Dat komt  mijn presentatiewerk zeer ten goede. Bij Total Beauty krijg ik het gevoel van angst tot zelfvertrouwen en ga ik van plankenkoorts  tot performance!”

Over Martijn
Martijn van den Bergh kennen we ondermeer van de tv programma´s “De Gossipquiz” en “Liveshop”. Ook is hij te zien in de videoclip Je t’aime van Kim Holland. Martijn is erg actief in BN- wereld en we zullen in de nabije toekomst nog veel van hem horen!

 Anoniem, Ervaring Natuurlijke facelift en o.a. natuurlijke rimpelbehandeling rond de mond:


De mevrouw op deze foto wil graag anoniem blijven. Haar wens was om er jonger en stralender uit te zien. Door de combinatie van de Natuurlijke facelift met PascaudMeso en Natuurlijke rimpelcorrectie rond de mond in de kliniek en inwendige en uitwendige producten voor thuis was dit het resultaat na 2,5 maand!
Reactie mevrouw:Geweldig dat dit kan, ik krijg compimenten van mijn dochter en vrienden. Ik ben er heel blij mee.”

 

Mevrouw Meere-Kat Laren Gld. met de Natuurlijke facelift, Poriën verfijnen en Natuurlijke rimpelcorrectie rond de mond:


(Voller gelaat en egalere gezonde huid)

Mevrouw Meere- Kat kwam in de kliniek met de wens een stevigere huid te krijgen en een minder droge huid. Het accent is op mevrouw Meere-Kat haar wangen gelegt. Deze zijn duidelijk voller geworden en de kraaijepootjes rond de ogen zijn veminderd.

Reactie 1 mevr. Meere-Kat: Op 29 september ben ik begonnen met een Natuurlijke facelift en de behandeling met de CaratQuatro om de conditie van mijn huid te verbeteren. Mijn huid was erg droog, vermoeid en niet zo elastisch meer. Behalve de behandelingen, die erg prettig zijn en snel resultaat tonen, gebruik ik de Collagen Boosterbox. Niet alleen de huid van mijn gezicht heeft daar baat bij, maar mijn totale huid is stukken verbeterd. Mijn huid is nu fris, “gelift” en ziet er gewoon goed, gezond en stralend uit. Niet vaal en vermoeid meer. De lijntjes in mijn gezicht zijn een stuk minder geworden. Ook gebruik ik de producten vanPascaud. Heerlijk. 6 november ga ik nog voor de Professional Peeling. Daar knapt je huid ook nog enorm van op. Ik ben blij dat ik Total Beauty heb ontdekt. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Dank je wel! Groetjes, Marcia Meere-Kat.

Reactie 2 mevr. Meere-Kat: “ Inmiddels heb ik ook de Professional Peeling ondergaan. Een vrij heftige behandeling, maar het resultaat mag er zijn. Mijn huid is heel fris, stralend en helder. Ik krijg erg veel complimenten over mijn “nieuwe” huid. En omdat ik zo tevreden ben over alle aangeraden en inmiddels ondergane behandelingen, ben ik nu begonnen met de Bioskinjetting. Vandaag de eerste behandeling gehad voor het gebied rondom de mond. Ben zeer benieuwd, maar heb alle vertrouwen !!”

Reactie 3 mevrouw Meere- Kat : De Natuurlijke rimpelcorrectie voor de rimpeltjes rond mijn ogen is voltooid. En wat een fijn resultaat. De rimpeltjes zijn veel minder diep en zelfs weg !! Vooraf (thuis)breng je de verdovende creme aan en voor de behandeling worden in de salon de rimpeltjes met het ijskoude apparaatje nog verder verdoofd, dus je voelt er niets van. Ik ben super tevreden (weer) Heb ook een tijdje geleden de lijntjes rond mijn mond laten behandelen. Dank jullie wel Total Beauty!!!

 

Mevrouw A. vd Veldt kwam bij ons  omdat ze er op een natuurlijke manier jonger en vitaler uit wilde zien:
Natuurlijke facelift. (let op ooglifting en neuslippenlijn)

voor-natuurlijke-facelift    -na natuurlijke facelift
voor-na

“Toen ik de advertentie van Total Beauty in een magazine las, sprak vooral de NATUURLIJKE facelift mij aan. Geen lichaams-oneigen stoffen, altijd positief.

En het eindresultaat mag er zijn. Halverwege de behandeling zag ik reeds een grote vooruitgang in werking treden. Vnml. de structuur van mijn huid, en de frisse oogopslag.
Het ochtendritueel neemt zeker 10 minuten minder in beslag dan voorheen, aangezien het gelaat er al prima uit ziet!
De combinatie Natuurlijke Facelift, en de Natuurlijke rimpelcorrectie heeft mijn huid goed gedaan. I.c.m. de supplementen, en natuurlijk de prima begeleiding. Alles klopt gewoon.
Onlangs heb ik de laatste behandeling van mijn kuur ondergaan, en Monica moest zoeken naar de lijntjes, aangezien deze al bijna verdwenen waren.
Kortom: Operatie geslaagd! Ik ben er nog elke dag heel blij mee, mijn ogen zijn veel opener geworden en mijn huid fitter!”

 

 Ooglidcorrectie zonder operatie.

overhangende oogleden ooglidcorrectie zonder operatie

 

 

 

 

 

Wallen onder de ogen verwijderen zonder operatie

wallen onder de ogen behandelen voorfoto    wallen onder de ogen behandelen nafoto

voor-na

 

 

Acne en onderkin behandelen met Wave en Lipocell

image001  image001 (2)

 

Buikvet verwijderen met Wave en Lipocell

Strakke buik oefeningen behandeling zonder operatie voor   strakke buik oefeningen behandeling zonder operatie en dieet na

 

 

Mevrouw Loef, Lochem:

Mevrouw Loef uit Lochem kwam in onze kliniek met de vraag een jonger gelaat en fijnere huidstructuur te krijgen. Ook wilde ze graag minder vochtwallen onder haar ogen.

Reactie mevrouw Loef:” Het is nu ruim 3 jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met de Natuurlijke facelift. Ik vond het wel grappig om een proefbehandeling te laten doen. Het resultaat was dermate opzienbarend dat ik direct ‘om’ was. Na de intensieve bandelingen van de eerste 2 maanden kende ik mijn huid niet terug. Ondersteuning met voedingssupplementen en goede cremes gaven samen met de Natuurlijke facelift een prachtig resultaat. Mijn huid werd voller,strakker,gladder en de teint werd prachtig. Regelmatig scrubben en goede bescherming tegen de zonnestralen is een eerste vereiste.De behandeling en de producten die ik gebruik zijn aangepast aan de behoeftes en wensen voor mij persoonlijk.Plus dat je tijdens de behandeling heerlijk wordt verwend en je kunt ontspannen. Elke 2 maanden ga ik met plezier naar Total Beauty. Inmiddels ben ik 3 jaar ouder maar mijn huid niet! Deze ziet er zelfs nog veel jonger uit”.

Petra, Miami Florida:

“Lieve Jolanda,
Dat je op zo’n grote afstand in staat bent om mij te helpen, vind ik niet alleen heel erg fijn, maar ook bijzonder (en lief!). En dat alles aan de hand van telefoongesprekken en foto’s van mijn huid.Na pas 3 weken jouw producten te hebben gebruikt is mijn huid al enorm vooruit gegaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik over niet al te lange tijd een mooie gezonde huid zal hebben. Dank je wel voor je hulp!”

Je meest verre klant,
Petra Miami, Florida

 

Pigmentvlekken verwijderen .

pigmentvlek-weghalen-groot copy   pigmentvlek-behandelen copy

voor-na

 

 

Euganie:

 “Ik vond deNatuurlijke facelift geweldig; het is heel ontspannend en daarna voelt je huid strakker en gaat het stralen; De Natuurlijke rimpelcorrectie was voor mij iets gevoelig maar geeft een goede resultaat!”

 

 

Dorine testpersoon Beautyjournaal:

BeautyJournaal verwent me met een bijzondere testopdracht: ik mag naar keuze voedingssupplementen van Pascaud uitproberen. Deze zogeheten ‘Nutriceuticals’ zijn onderdeel van Pascaud’s unieke anti-aging concept en beloven (in combinatie met hoogwaardige cosmeticaproducten en instituutbehandelingen) de huid op natuurlijke wijze van binnen uit te verbeteren en zelfs te verjongen.

Omdat er niet 1 zaligmakend ingrediënt is dat werkt op veroudering, test ik meerdere voedingssupplementen waarbij verschillende aspecten van huidverbetering worden aangepakt. Dus én antioxidanten, én bouwstenen én vetzuren, etc. Daarnaast hoop ik dat de supplementen ook werken tegen mijn couperose en de verminderde bloedcirculatie in mijn handen, voeten en benen.

De samenstelling van mijn zeer complete, 60 daagse voedingssupplementenkuur is als volgt:

Dag 1-10:

Deto-X

Als voorbereidende behandeling op de Pascaud Collagen Booster Box begin ik met de inname van 2x daags 10 ml Deto-X; een vloeibaar extract van 12 kruiden die het hele lichaam reinigen ter hoogte van de darmen, lever, nieren en het bloed. Doel is het verwijderen van ballaststoffen uit mijn lichaam zodat alle ingrediënten uit de Collagen Booster Box optimaal hun werk kunnen doen. Behalve een betere opname van voedingsstoffen, belooft Deto-X ook ontslakking, goede darmflora, een slank en strak figuur, een verhoogd energieniveau, een gezonde huid en glanzend haar.

Synflor-forte

Omdat een evenwichtige darmflora essentieel is voor zowel een goede gezondheid als een effectieve opname van vitaminen en voedingsstoffen, slik ik vanaf dag 1 ook dagelijks een tablet Synflor-forte, een combinatie van pre? en probiotica die belooft de darmflora te versterken en de darmwerking te optimaliseren. Synflor-forte bevat per tablet o.m. 3 miljard goede bacteriën (zuurresistente melkzuurstammen Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus). Deze worden ondersteund door oligofructose uit cichorei. Het supplement bevat ook wilde marjolein dat een schimmeldodende en bactericide werking heeft zonder dat het de melkzuurstammen vernietigt.

Circuvene

Tegen mijn couperose, zware en vermoeide benen (vooral bij mooi, warm weer en na lang staan) en koude handen en voeten (met regelmatig pijnlijke, soms zelfs wit aanlopende vingers en tenen), adviseert Mardge mij om elke dag een capsule Circuvene in te nemen. Circuvene is een totaalformule die dankzij extracten van Paardenkastanje, Toverhazelaar, Rode Wijnstok en Japanse Tempelboom (Ginkgo Biloba) belooft de vaatwand te versterken en de wand van aders beter te laten samentrekken en dientengevolge de afvoer van vocht te verbeteren, de bloeddoorstroming te optimaliseren en vochtophoping tegen te gaan.

Cell-Xtra

Om mijn rimpels en lijntjes te verminderen en ter ondersteuning van de Collagen Booster Box, neem ik vanaf het begin ook dagelijks een tablet Cell-Xtra in. Deze anti?ageing formule is rijk aan antioxidanten zoals groene thee, pycnogenol, zinkvaren, selenium, vitamine C en E. Cell-Xtra beschermt tegen UV straling, houdt de huid elastisch en is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels, aldus Pascaud.

Dag 11-60:

Na 10 dagen is mijn Deto-X reinigingskuur afgelopen. Ik continueer mijn (1x per dag ) inname van Synflor-forte, Circuvene en Cell-Xtra en start met de Collagen Booster Box, een box van 4 hoogwaardige voedingssupplementen (C&C, Ultra-Vital, Collastim, Skin-X) die volgens Pascaud alle essentiële nutriënten in een ideale verhouding bevatten die nodig zijn voor een fris en jeugdig uiterlijk, een strakke huid en voor algehele vitaliteit. Een Collagen Booster Box is voldoende voor een intensieve kuur van 15 dagen (met 2x daags 1 van elk van de 4 ingrediënten bij ontbijt en lunch).

De Collagen Booster Box biedt volgens Pascaud alles om bestaande rimpels van binnenuit op te vullen en het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans. Door aanmaak van collageen wordt er voorzien in een natuurlijke ‘facial?filling’. Door gebruik van de Pascaud Collagen Booster Box zou de huiddikte, elasticiteit, vochtigheidsgehalte en stevigheid significant toenemen.

C&C

C&C met Acerola extract (vitamine C 500 mg) en bioflavonoïden complex belooft o.m. bescherming tegen huidveroudering, verhoging van de weerstand en versterking van het bindweefsel. Door de unieke samenstelling wordt deze natuurlijke vitamine C geleidelijk en volledig door het lichaam opgenomen.

Ultra Vital

Ultra-Vital is een krachtig multi-preparaat met 37 actieve ingrediënten waaronder vitamine A, vitamine B-complex, vitamine D en E, foliumzuur, mineralen, enzymen, aminozuren, co-enzym Q10, Siberische ginseng, wilde marjolein, damiaanblad, bioflavonoïden, citrusvezels en liponzuur. Ultra-Vital belooft o.m. bescherming tegen vrije radicalen en veroudering, behoud van gezonde cellen en weefsels, verhoging van vitaliteit en stimulatie van het immuunsysteem.

Collastim

Collastim bevat glucosamine sulfaat, de bouwstof voor collageen en hyaluronzuur in de huid. Collastim belooft o.m. de collageenaanmaak te bevorderen.

Skin-X

Skin-X met o.a. blaaswier, centella asiatica, ginkgo biloba, EPA en DHA (omega 3 vetzuur uit vette vis), GLA (omega 6), wijnstokextract en akkerhoningklaver belooft zowel de elasticiteit als de doorbloeding te verbeteren, cellulitis te verhelpen en de huid te zuiveren.

Mijn ervaringen en het resultaat op dag 60:

Het dagelijks tot me nemen van 5 tot 11(!) supplementen was even wennen maar binnen een week vond ik het een prettig ritueel.

“Na 60 dagen toont mijn gezichtshuid zich meer ontspannen, glad en elastisch (d.w.z. veerkrachtiger als ik het rimpel, induw of lichtjes oprek). Mijn gezicht oogt wat voller (waardoor mijn wangen meer gelift- en mijn 2 neus-lip plooien minder diep lijken). Mijn huid voelt zacht en soepel aan en is veel minder strak en trekkerig dan ik gewend ben. Fijne droogtelijntjes lijken mijn gezicht niet meer zo te tekenen als voorheen. Mijn huid heeft een mooie gezonde glans, evenals mijn haren. Doordat ik een fijne dunne huid heb, heb ik meestal snel last van roodheid, jeuk, droogheid, spanning en irritatie. Deze kleine klachten zijn voel- en zichtbaar afgenomen op dag 60. Mijn huid lijkt sowieso minder gevoelig op alles te reageren. Mijn behoefte aan een volle, dikke crème of olie is sterk verminderd en ik ben recent overgestapt op een lichtere, minder vette (maar wel goed hydraterende en beschermende ) crème, zowel voor mijn gezicht als mijn lichaam.

‘Mijn huid voelt zacht, soepel en steviger aan. Hij is minder gevoelig. Mijn haar glanst en ik voel me zelfs veel energieker.’

Lichamelijk voel ik me energieker, minder snel vermoeid. ’s Ochtends word ik meer uitgerust wakker. Mijn wallen zijn verdwenen. Mijn onderbenen ogen slanker en minder opgezet. Ze voelen comfortabel en fit aan (minder zwaar en pijnlijk). De ontsierende wondjes op mijn onderbenen lijken minder gemakkelijk te ontstaan en sneller te genezen. Mijn stoelgang is soepeler en licht verhoogd (naar een gezonde 1 x per dag).”

De supplementen lijken helaas de doorbloeding van mijn vingers en tenen niet ten positieve te beïnvloeden, ze blijven snel koud aanvoelen. Ook lijkt er geen duidelijk effect zichtbaar op mijn couperose. Circuvene vind ik daarom vooral geschikt voor preventieve bescherming en verzorging van mijn couperose huid, maar niet om mijn al aanwezige couperose daadwerkelijk te verminderen.

Samenvattend zijn de Pascaud voedingssupplementen me zeer goed bevallen. Tot mijn plezier krijg ik vanuit mijn naaste omgeving na enige weken inname regelmatig te horen dat ik er goed uitzie. Eerlijk is eerlijk, het resultaat is niet te beschrijven in de zin van ’er 5 of 10 jaar jonger uitzien’. Maar het resultaat is wel dusdanig dat ik en anderen opmerken dat ik er op een bepaalde manier mooier en stralender uitzie. Bovendien voel ik me energiek en ervaar ik mijn lichaam als optimaal gereinigd en gevoed. (Bron: beautyjournaal.)

 

 

Alle van de bovenstaande reacties zijn geschreven door de de cliënten van Total Beauty schoonheidskliniek (of ervaren met producten die Total Beauty adviseerd).

 

Onder aan iedere behandelpagina vind u reacties van onze cliënten op hun resultaten. Hieronder vind u ook video’s en een samenvatting van alle reacties op de site.