Home » Webshop » Collagen Boosterbox Pascaud, 6+1 gratis. AANBIEDING!

Collagen Boosterbox Pascaud, 6+1 gratis. AANBIEDING!

Voedingssupplementen voor huidverjonging. Ook voor gezonde haren, nagels en algehele vitaliteit.

voedingssuplementen voor vermminderen van rimpels en droge huid pascaud met korting

 

Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren; de Collagen Booster Box biedt alles om bestaande rimpels van binnenuit op te vullen en het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. De èchte diepe, lange termijn aanpak moet van binnenuit komen.

Gezonde voeding is belangrijk, maar hoe zorgt u dat u net die dosering en samenstelling krijgt dat u er jonger en stralender uit gaat zien?

De stoffen in de Collagen Booster Box worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageenaanmaak plaatsvindt. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans.
Door aanmaak van collageen wordt er voorzien in een natuurlijke ‘facial-filling’ en oogt uw huid opnieuw jeugdig en strak. Rimpels worden van binnenuit opgevuld.  Andere voedingsstoffen werken op de balans van vocht en vet (droge of vette huid) gehalte en minder vocht vasthouden in het gezicht en lichaam.

Nu 6+1 gratis

U bespaart meer dan €80,00 !

 

Ook het héle jaar korting op alle Pascaudproducten? Kijk snel hier!

 

 

Gratis levering, dus geen verzendkosten!

U ontvangt een kortingsbon va 5% van uw bestedingsbedrag bij dit product, voor besteding bij uw volgende bestelling!(5% is minimaal €7,50 )

 

AANBIEDING! Normaal :€ 560,00

 

 
€495,00 Aantal Afrekenen →
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...
 
Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha