Home » Webshop » Cleansing Balm

Cleansing Balm

Cleansing Balm

Ervaar nu een nieuwe manier van reinigen met de Cleansing balm, deze rijke en comfortabele reinigingsbalsem zorgt voor een zachte manier van reinigen. Uw huid wordt gezuiverd van make-up en onzuiverheden en door de zachte korrels die dit product bevat wordt uw huid toch grondig gereinigd.cleansing balm

De Cleansing balm bevat verschillende oliën zoals macadamia, druivenpit en arganolie. Deze oliën zijn rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamines en anti-oxidanten. Ook bevat het ballonplant en slangenkruid en deze werkstoffen zorgen voor de verzachtende werking op irritaties en verbeteren de huidbarrière. Door deze werkstoffen is het uitermate geschikt voor een droge en vochtarme huid, dus ook bij eczeem, jeuk en roodheid!

Ook bij een vette huid of wanneer u last heeft van acné is dit een erg aangenaam product. De oliën zullen samensmelten met de talg op uw huid en zorgen daardoor voor een intensieve maar toch milde reiniging die uw huid een schoon en comfortabel gevoel geven. Ook verzacht het de roodheid van de puistjes en doordat de huidbarrière wordt verbeterd zal de acné beter herstellen en verminderen.

Bij het eerste gebruik zal het anders aanvoelen dan de al bekende Cleanser. Omdat de substantie wat steviger is, is de balsem erg fijn om goed in te masseren en dankzij de subtiele frisse geur is het een fijne ervaring om uw huid te reinigen. Het zal in eerste instantie wat warm aanvoelen. Wanneer u hem even goed heeft ingemasseerd en daarna met wat lauwwarm water nogmaals licht inmasseert verandert de substantie in een melkachtig product. Hierna kunt u hem afspoelen met water en zacht uw huid nadeppen voor een zijdezacht en comfortabel gevoel.
Gebruik: ’s morgens en ’s avonds.

Ideaal bij:
- Vochtarme huid
- Droge trekkerige huid
- Roodheid
- Eczeem
- Jeuk
- Acné of vette huid

 
€40,55 Aantal Afrekenen →
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...
 
Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha