Home » Webshop » Pascaud 24 Ampullen

Pascaud 24 Ampullen

Pascaud-24-ampullen huidkuur

Intensief verjongende anti rimpel kuur.

 

Pascaud 24 ampullen kuur

Een intensieve ampullen kuur die 4 keer per jaar kan worden toegepast, bijvoorbeeld bij de veranderingen van de seizoenen. Vooraf kunt u voor een optimaal effect Pascaud Deto-x gebruiken!
De ampullenkuur bestaat uit 3 fases:

 

  •  Retinol zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen = een jongere huid en minder rimpels.

  • AHA ampullen verwijderen de dode huidcellen= een babyzachte huid en minder pigmentvlekken.

  • DNA zorgt voor oligopeptide die de huid voeden= een stralende glans over de huid en geen droogtelijnen meer.

 

Ook het héle jaar korting op alle Pascaudproducten? Kijk snel hier!

 

Waarom Pascaud 24 Ampullen?

Celdeling een huidvernieuwing is heel belangrijk als het om huidverjonging gaat.
Je kunt dit doen door middel van een peeling, maar het is ook heel mooi om zo’n peeling met huidvoeding  te combineren.
En dat kunnen we doen door Pascaud 24 daagse ampullen kuur.

Dit is een huidverjongende kuur op basis van retinol, fruitzuren en DNA. Deze werkstoffen hebben allemaal hun eigen eigenschap.

De verpakking bevat 24 ampullen verdeeld in twee rijen. Als eerste een aantal ampullen retinol, gevolgd door een aantal ampullen fruitzuren (aha) en als laatste in beide rijen volgt een aantal ampullen kaviaar.

Retinol zet de cel vernieuwing van de huid aan. Retinol is een vorm van pure vitamine a,welke de huid aanzet nieuwe jonge cellen aan te gaan maken.

Na 6 ampullen retinol volgen drie fruitzuur ampullen. Fruitzuren hebben als eigenschap de dode cellen verwijderen en geeft de huid een mooie frisse oogopslag en een fijne huidstructuur.

En als laatste van beide rijen volgt de DNA. DNA heeft een voedende herstellende eigenschap. Het voedt de vochtarme huid en verwijdert droogte rimpels.

 

Gevoelige huid of vette huid.

Wanneer u een gevoelige huid of een zeer vette huid, heeft kunt u dit aangeven bij uw bestelling en vragen of de specialist de ampullen in-een-voor-u-aangepaste volgorde wil zetten.
Op deze manier kan de Pascaud 24 ampullenkuur de optimale werking geven aan elk  huidtype.
Mocht u de Pascaud 24 ampullenkuur al in huis hebben en nu twijfelt aan de juiste volgorde voor uw huid kunt u ons een mail sturen, waarna wij de voor u geschikte volgorde van de ampullen aan u zullen terug mailen.

Voordeel van dit product is dat het zeer hoog geconcentreerd is en het in een luchtdichte verpakking zit, waardoor alle werkstoffen behouden blijven.
De ampullen zijn ook hoger gedoseerd dan bijvoorbeeld mogelijk is  in een pot crème.

 

Gebruiksaanwijzing:

Op de ampul zit een wit stipje. Op dit stipje kunt u de ampul doorbreken.

Na de reiniging hoeft u de ampul alleen maar als nachtverzorging aan te brengen door dit stevig in te masseren. Wanneer u een zeer droge huid heeft een vind dit prettig aanvoelen kunt u naar behoefte en nachtcrème over de ampul aanbrengen. Overdag gebruikt u uw dagcrème. Bij zon raden wij u aan de Pascaud Uv Defense te gebruiken om uw huid tegen uv stralen te beschermen tijdens deze huidkuur en dit ook te blijven doen tot 4 weken erna.

Het is normaal dat de fruitzuur ampullen iets een prikkelend gevoel op de huid geeft .

Het advies is om deze te kuur vier keer per jaar op uw huid aan te brengen om uw huid tijdens het wisselen van de seizoenen een verjonging boost te geven.

 

Video

Gratis levering dus geen portokosten!


Bij een besteding vanaf €150,- ontvangt u een kortingsbon voor besteding bij uw volgende bestelling!(5% is minimaal €7,50 )

 
€95,00 Aantal Afrekenen →
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...
 
Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha