Home » Webshop » Pascaud Slimming

Pascaud Slimming

Een voedingssupplement wat er voor zorgt dat het lichaam op natuurlijke wijze de overtollige kilo’s kwijtraakt.

Ook het héle jaar korting op alle Pascaudproducten? Kijk snel hier!

Hoe werkt Pascaud Slimming?

Twee maal daags neemt u een capsule, in de ochtend de rode en in de avond de groene.
De rode capsule bevat o.a de werkstoffen van rode peper en groene koffie. Deze stoffen zorgen voor een natuurlijke vetverbranding. De glucomannan zorgt voor een mindere ‘lekkere trek’.
Op het moment dat wij gaan diëten, komt onze vetverbranding op een laag pitje te staan. Hierdoor ontstaat het bekende jojo-effect. Dit supplement zorgt voor een natuurlijke stimulatie om het vet te gaan verbranden.
De groene capsule bevat o.a groene thee en zure sinaasappel. Deze combinatie zet de afslankende werking voort. Door de werking van rozemarijn worden deze vetstoffen afgevoerd.

Kan ik Pascaud Slimming altijd blijven gebruiken?

De Pascaud Slimming mag tot maximaal 2 maanden achtereen volgens gebruikt worden. Hierna is er een periode van rust voor uw lichaam. Wij adviseren voordat u gaat beginnen de Pascaud Deto-X te gaan gebruiken. Hierdoor worden van tevoren uw afvalstoffen al afgevoerd waardoor het lichaam het supplement beter kan opnemen.

Ben ik door Pascaud Slimming al mijn overtollige kilo’s kwijt?

Afvallen met Pascaud SlimmingDe Pascaud Slimming is een supplement wat u ondersteunt in het kwijtraken van overtollige kilo’s.
Ook het voedingspatroon en uw bewegingsritme verdienen de aandacht. Gezonde voeding en voldoende beweging is van groot belang voor een optimaal resultaat.
Doet u dit in de juiste verhouding, dat kunt u samen met de Pascaud Slimming gaan voor een prachtig slank figuur!

Zien is geloven!

 

Gratis verzending.

Bij een besteding vanaf €150,- ontvangt u een kortingsbon voor besteding bij uw volgende bestelling!(5% is minimaal €7,50 )

 
€53,80 Aantal Afrekenen →
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...
 
Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha