Home » Webshop » Pascaud UV Defense

Pascaud UV Defense

Verjongende dagcreme met hoge zonbescherming, voor minder rimpels na de zon. (Spf 60!)

zonnebrandcreme-tegen-rimpels-aanbieding-UV-Defense-Pascaud-300x268

 

Wilt u een verjongende dagcrème en een UV-beschermingscrème (UVA + UVB high) ineen?

Uv Defense zorgt ervoor dat u optimaal beschermt blijft en toch mooi bruin wordt!

Deze krachtig Uv beschermende en verjongende dagcrème bevat  UV_Defence_tubewerkzame stoffen die:

  •  Hydraterend werken op uw huid

  • Het imuunsysteem opbouwen van uw huid

  • Uv stralen filteren. Deze kunnen worden aangeduid als high, wat staat voor een spf 30 en hoger. De kracht van het uv-a filter staat gelijk aan drie sterren, wat staat voor hoog volgens het Boots ratingsysteem*

  •   Collageenafbraak in de huid voorkomen

  •  Verjongend werken op de huid

  •  Geen witte waas achter laat op het gezicht

 

Let op de aanbieding in deze video is verlopen.

 

 

Q & A’s over UV Defense aan  Merle Bruijl:

 

Voor welke doelgroep is dit product geschikt?
UV Defense kan door iedereen gebruikt worden in de maanden dat de zon sterker wordt. Mijn advies is al vanaf april de UV Defense als dagcreme te gebruiken.  Ook na een chemische peeling of fruitzuurbehandeling of tijdens het gebruik van Retinol-houdende producten is het belangrijk de gezichtdhuid met deze creme te verzorgen.Voor het lichaam hebben we de Sunscreen spray.

Kan UV Defense een aparte antizonnebrandcrème voor het gezicht vervangen?
Ja, absoluut. Omdat de bescherming een zeer hoge waarde heeft meegekregen, boven de 30, blijft de huid zelfs als je hem normaal als een dagcrème uitsmeert nog bedekt met een filterwaarde die medium tot hoog is. Je hebt dus geen apart antizonnebrandmiddel meer nodig. UV Defense is voldoende. Je mag het natuurlijk ook dikker smeren, dan heb je gegarandeerd de hoogste bescherming. Ga je echt zonnebaden, smeer de gezichtshuid dan wel om de paar uur opnieuw in. Ik adviseer om als ‘inwendige’ zonnebescherming Bronzestim te gebruiken.
Misschien ook goed om te weten: een spf 15 vangt al 93 tot 94% van het licht weg, dat is echt al heel erg veel. Dus alles wat daarboven zit, geeft nog extra bescherming in de laatste 5% zone.

Hoe reageert deze crème met make-up?
UV Defense kan met make-up gedragen worden. Sterker nog, als je deze crème met een beetje Pascaud covercream in jouw huidkleur mengt, krijg je een prachtige getinte crème, een beschermende foundation dus. Onze covercreams bevatten van nature een mineraal filter, titanium dioxide, wat ook een uv-beschermer is. UV Defense + Pascaud covercream staat garant voor een all day lasting effect, zowel tegen uv-straling als voor behoud van een mooie egale teint.

Wat kun je ons over de verpakking vertellen?
UV Defense is 100% parfum-, kleurstof-, en parabeenvrij.Het is verpakt in een luxe airless-pompdispenser. Deze luchtdichte verpakking zorgt ervoor dat de formule langer stabiel blijft. Bij de meeste zonproducten die in een gewone verpakking zitten, gaat de functionaliteit van de uv-bescherming na een half jaar toch achteruit. Op deze manier kunnen we dat voorkomen.

UV Defense, 50ml

 

Ook het héle jaar korting op alle Pascaudproducten? Kijk snel hier!

 

Video

Gratis verzending dus geen portokosten!


Bij een besteding vanaf €150,- ontvangt u een kortingsbon voor besteding bij uw volgende bestelling!(5% is minimaal €7,50 )

 

 

 
€72,25 Aantal Afrekenen →
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...
 
Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha