Home » Webshop » Pascaud Bronzestim

Pascaud Bronzestim

Bronzestim, een doeltreffend ‘inwendig’ zonneproduct. Bevordert bruining van de huid en beschermt tegen de zon.

voedingssupplement voor snelere en egalere bruining. bronzestim met korting

Een voedingssupplement in capsule vorm, dat de bruining van de huid bevordert en versnelt, en beschermt tegen zonschade als gevolg van blootstelling aan uv-straling. Een aanvulling op de beschermende cosmetica van buiten af, om de huid ook van binnenuit weerbaarder te maken.

 

 

 

 

Let op de aanbieding in deze video is verlopen.

 

 

Pascaud Bronzestim bevat de volgende werkzame stoffen:
PABA (para‐aminobenzoëzuur, 100 mg)
Bèta‐caroteen (7,2 mg)
L‐Fenylalanine (50 mg)
L‐Tyrosine (50 mg)
Vitamine C (ascorbinezuur, 50 mg: 83,3% ADH)
Lycopeen 5% (40 mg)
Citrus bioflavonoïdencomplex (25 mg)
Selenium (selenomethionine, 105 μg: 150% ADH)
Vitamine E (D‐α‐tocoferol, 10 mg: 100% ADH)
Koper (aminozuurchelaat, 1,1 mg: 100% ADH)
Luteïne (3 mg), Foliumzuur (200 μg: 100% ADH)

Welke rol spelen deze stoffen bij de bruining en bescherming van de huid?
Carotenoïden zoals bèta‐caroteen, lycopeen en luteïne zijn bruin‐achtige kleurstoffen uit groenten en fruit die zich in alle lagen van onze huid nestelen (in de lederhuid, in de
Opperhuid en in het bovenste hoornlaagje). Zij hebben dus een directe invloed bij het bruin kleuren van de huid. Omdat carotenoïden ook antioxidanten zijn, ze beschermen de huid tegen roodverbranding door UVB‐stralen. Deze beschermende werking is na 10 weken innemen van de suppletie, merkbaar.
L‐fenylalanine en L‐tyrosine zijn voorlopers melanine, en Foliumzuur, koper en PABA zijn cofactoren bij de aanmaak van melanine. Zij spelen dus een indirecte rol bij de bruining van de huid omdat ze de aanmaak van melanine (het pigment dat de bruining veroorzaakt) stimuleren.
Vitamine E, vitamine C, citrus bioflavonoïden en foliumzuur zijn eveneens antioxidanten.
Selenium en koper zijn belangrijke cofactoren van lichaamseigen antioxidantnetwerken. Antioxidanten maken de vrije radicalen die in de huid vrijkomen bij blootstelling aan UV‐straling onschadelijk. Dus helpen ze beschermen tegen zonnebrand, huidveroudering en huidkanker. Vitamine C is ook nodig voor de collageenaanmaak in de huid. Ook is vastgesteld dat de huid na inname van deze antioxidantenmix met bèta‐caroteen, lycopeen, luteïne, vitamine E en selenium minder droog werd en minder ruw.

Q & A’s over Bronzestim aan Jolanda Roekevisch:
Wat doet Bronzestim precies?
Bronzestim is ontworpen als inwendig zonneproduct. Als hulp bij het verkrijgen van een bruinere teint en als blijvende bescherming van binnenuit tegen zonnestralen. Het is uitstekend te combineren met een anti-zonnebrandmiddel op de huid, zoals UV Defense.

Waarom is bescherming tegen uv-straling zo belangrijk als je ook een bruine teint wilt hebben?
UV-straling, met name uv-b zorgt voor verbranding van de huid en dit leidt bij een opstapeling van verbranding door het leven heen tot dna-schade en uiteindelijk op een zeer vergroot risico van huidkanker. UV-a straling draagt ook bij aan verbranding van de huid, maar vooral ook aan huidveroudering, zoals rimpelvorming, uitdroging en pigmentvlekken.

Welke beschermingsmogelijkheden zijn er allemaal?
Ten eerste heeft de huid een eigen beschermingsmechanisme en dat zijn de aanmaak van melanine, waardoor de huid dus bruin kleurt en de tweede is verdikking, waardoor straling iets minder goed door de huid heen kan gaan. Aanwezige antioxidanten in de huid helpen om de stroom van vrije radicalen die op gang komt bij blootstelling aan uv-straling weg te vangen. Dit kun je dus ook ondersteunen met extra antioxidant-rijke voeding en met speciale suppletie zoals Bronzestim. Het huidoppervlak bescherm je verder met een goed werkend uv-filter, zoals is verwerkt in UV Defense voor het geziht en Sunscreen spray voor het lichaam.

Voor wie is dit product geschikt?
Voor iedere volwassene die op een veilige manier een bruine teint wil krijgen, of gewoon extra bescherming wil in de zomer zonder dat een bruine teint gewenst is. Het is noodzakelijk om met de suppletie te beginnen vier weken voorafgaand aan de vakantie of een zonnebankkuur. Een tot twee capsules per dag. Slik Bronzestim de hele zomer door, of zo lang blootstelling aan uv-straling voortduurt.

Is Bronzestim te combineren met andere voedingssupplementen?
Ja, de percentages van de gebruikte stoffen liggen binnen de veilige marge van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Maar het is niet perse nodig om naast Bronzestim nog een extra antioxidantencomplex in te nemen, omdat de belangrijkste stoffen al zijn verwerkt in Bronzestim.Neem bij twijfel altijd even contact met ons op.

 

Ook het héle jaar korting op alle Pascaudproducten? Kijk snel hier!

 


Bij een besteding vanaf €150,- ontvangt u een kortingsbon voor besteding bij uw volgende bestelling!(5% is minimaal €7,50 )

 

 

 

 
€27,20 Aantal Afrekenen →
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LoadingBezig met updaten...
 
Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha