Home » Blog » Boost your Body!! Green detox & Green formula

Boost your Body!! Green detox & Green formula

Nieuw bij Total Beauty, Green detox & Green Formulagreendetox

Green-Detox bestaat uit zeer hoge kwaliteit groene koffieboonextract en groene thee-extract. Inname van een capsule Green-Detox staat gelijk aan het drinken van ca. 5 koppen groene koffie of thee.

De groene koffieboon heeft als actief element chlorogeenzuur, dat de opname van glucose in het bloed vermindert en je lichaam ondersteunt in het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel.

De Green-Detox formule bestaat uit een extract van ongefermenteerde thee die daardoor alle vitale werkstoffen heeft behouden. Het krachtige groene thee-extract ondersteunt je lichaam in het afvoeren van afvalstoffen.

Verpakking 60caps €18,95

greenformulaGreen Formula is een uitgebalanceerde formule van meer dan 35 fruit- en groente-extracten die samen een groot gamma aan vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten. Deze kunnen bijdragen aan een verbeterde weerstand en gaan verzuring van je lichaam op een natuurlijke wijze tegen.

Voeg Green Formula bijvoorbeeld toe aan je dagelijkse smoothie of yoghurt. Voor een optimale werking; combineer met Just Daily Green Detox Vegacaps

Verpakking 250gr €32,95

 

 

Beide producten zorgen voor:

  • Stralende huid
  • Verbetering bij huidproblemen
  • Betere opname voedingsstoffen
  • Ondersteuning bij gewichtsafname

Gebruik beide producten dagelijks voor een optimaal effect.

dinsdag 4 oktober 2016 in Blog

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha
Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie