Home » Blog

Ontdek hier onze nieuwste aanwinst, !QMS Medicosmetics.

!QMS Medicosmetics is een revolutionair verjongingsprogramma welke het mogelijk maakt onze huid weer op te vullen met huididentiek collageen.

!QMS Medicosmetics, de huidverzorging die écht werkt

!QMS Medicosmetics is zonder enige twijfel de meest effectieve anti-aging behandeling die u vandaag de dag kan vinden. Daarom wordt deze wereldwijd ook door tal van bekende prominenten geroemd. Van Europese royals tot beroemde filmsterren, allen zijn ze de bedenker, Dr. Med. Erich Schulte, uiterst erkentelijk voor de uiterst werkzame behandeling die hij creëerde.

Onstaan uit de passie van een geneeskundig genie
In tegenstelling tot vele dagdagelijkse middeltjes ontstond !QMS Medicosmetics niet als resultaat van een uitgebreid commercieel initiatief. De behandelingen vonden hun oorsprong in een wetenschappelijk onderzoek naar collageen en een doeltreffende bevordering van wondgenezing, door Dr. Med. Erich Schulte, stichter van !QMS Medicosmetics.

Afgestudeerd als getalenteerd plastisch chirurg aan de universiteit van Göttingen, manifesteerde de Duitse Dr. Med Erich Schulte zich al snel als een echt wonderkind op het gebied van traumachirurgie. Zijn specialisatie in reconstructieve plastische chirurgie voor mond-, kaak- en gezichtsletsels bracht hem in contact met de zwaarst gewonde slachtoffers van ongevallen. Met de meest gecompliceerde operaties slaagde Dr. Med. Schulte er echter keer op keer in om de letsels van zijn patiënten te helpen. De complexiteit van de huid maakte het echter vaak onmogelijk om ook deze schade te herstellen.

Dit laatste wijzigde echter helemaal toen een ontwikkelingsproject omtrent de betekenis van collageen en de impact ervan op wondgenezing, aan zijn deskundige zorg werd toevertrouwd. Het onderwerp wekte zijn interesse helemaal en vanuit zijn eigen kliniek in Duitsland verdiepte Dr. Med. Erich Schulte zich helemaal in de materie van de huid. Al snel begreep hij dat het collageen, het belangrijkste eiwitbestanddeel ervan, de sleutel bevatte tot de gezondheid en het herstel van de kostbare bovenlaag die ons lichaam beschermt. Uitgebreide onderzoeken en boeiende ontdekkingen veranderden de interesse in een ware passie. De drang om het probleem van de huidveroudering op te lossen en het herstel van littekenweefsel te bevorderen was geboren.

QMS Medicosmetics

Talloze doorbraken in zijn onderzoek naar het, vanuit de diepte, regenereren van de huid, maakten wereldwijd furore. De naam van Dr. Med. Erich Schulte was niet langer weg te denken uit nationale en internationale vakbladen. In 1987 besliste hij dan ook zijn eigen kliniek voor esthetische medicijnen en cosmetische microchirurgie te openen in Marbella (Spanje). Het !QMS MEDI COSMETICS verzorgingsgamma zag het levenslicht.

Met dit nieuwe gamma veroverde de dokter intussen de wereld van de schoonheidsverzorging. Het verzorgen van de huid van patiënten met !QMS zorgt niet alleen voor een snellere wondgenezing, het reduceert de zichtbaarheid van littekens ook sterk. Bovendien is de anti-aging werking van het gamma zo sterk dat verslapt huidweefsel in slechts enkele weken zijn vroegere stevigheid terugwint, rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon en de vale teint van de verouderde huid terug omslaat in een frisse, jonge uitstraling.

Het bewezen verjongingsproces dat het !QMS verzorgingsgamma start in de huid, maakt van deze verzorgingsproducten intussen de meest gevraagde ter wereld en zorgde intussen voor tal van internationale erkenningen, waaronder de prijs “The Best” die op het internationaal grenium van Parijs werd toegekend door een jury van specialisten.

Veel bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen en Wendy van Dijk zijn al jaren fan.
Wilt u zelf kennis maken met de beste anti-aging behandeling ter wereld? Maak dan nu snel een afspraak voor een intake gesprek en een Meet & Treat, met deze behandeling maak je kennis met QMS in onze kliniek.
Tevens vindt je ook de producten van !QMS in onze webshop.

Maak nu kennis met !QMS en plan een Meet&treat behandeling in voor €55,-

Lees meer maandag 25 juni 2018 in Blog, Nieuwe product | Reageren?

Get your body summerproof met de Wave, nu een zomeractie!

De zomer staat voor de deur. De zon schijnt, en de temperatuur gaat omhoog.

Wij hebben er veel zin in!

 

We hebben nog een paar weken voordat we op vakantie gaan en onze bikini/badpak weer aantrekken.
Dan willen we ons toch graag zelfverzekerd voelen. Wij kunnen je hierbij helpen!

 

WAVE RF laat schitterende resultaten zien bij behandeling van cellulite en verslapte huid op het lichaam.
De huid wordt verstevigd en cellulite wordt aangepakt.

Hoe werkt het?

Het betreffende huidgebied, bijvoorbeeld buik, billen, benen, wordt opgewarmd. Hierdoor wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, vollere huid.
Oude collagene en elastische vezels worden versterkt, nieuw veerkrachtig collageen wordt opgebouwd.
Dit proces is middels velen onderzoeken klinisch  bewezen. De behandeling is volledig veilig, pijnloos en zonder downtime.
En het resultaat is al heel snel zichtbaar!

Afhankelijk van de indicatie zijn gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. Het meest optimale en snelle resultaat wordt bereikt door wekelijks te behandelen.
Na afloop van de kuur zal het resultaat gedurende 3 tot 6 maanden nog meer toenemen aangezien de collageenproductie ook na de laatste behandeling nog volop doorgaat.
Het resultaat is blijvend, maar de veroudering gaat natuurlijk wel gewoon door. Daarom raden we je aan om regelmatig een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Behandelzones:Pascaud-wave-voor-en-na-foto-buik

  • Buik
  • Billen
  • Bovenbenen voor en/ of achter
  • Bovenarmen
  • Heupen/  flanken

Actieprijs € 98,00 per zone per behandeling.
Maximaal 2 zones per behandeling. Prijs 2 zones € 150,00

voor en na monique 4wkn

 

Aanbieding:

Bij 8 behandelingen, 1 behandeling gratis
Bij 12 behandelingen, 2 behandelingen gratis.

 

Let wel, dit is een zomer actie welke alleen van toepassing is op het lichaam, gedurende de maanden mei en juni.

 

Resultaat na 4 behandelingen, momenteel zijn wij nog bezig met de kuur van Wave. Eindresultaat volgt spoedig.

 

Prijzen en aanbiedingen zijn onder voorbehoud van druk/en of zetfouten.

Lees meer dinsdag 8 mei 2018 in Blog, Tips | Reageren?

Onze nieuwe collega Monique Gielissen stelt zich aan je voor.

De meeste van jullie weten het al, maar voor wie het gemist heeft stellen we onze medewerkster graag aan jullie voor.

Sinds januari dit jaar hebben wij een vaste nieuwe collega aan ons team toegevoegd, namelijk Monique Gielissen.
Monique heeft inmiddels een lange loopbaan achter de rug in de schoonheidsbranche. Jaren werkte zij voor diverse cosmeticahuizen als trainer en als coach.
8 jaar lang heeft zij in het zuiden van het land haar eigen succesvolle praktijk gehad. Gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging.
Hierin heeft zij jaren samengewerkt met een  dermatoloog, cosmetisch arts en huidtherapeute.
Haar kennis is hierdoor enorm verbreedt.

Vanwege de liefde heeft ze haar praktijk verkocht, en is ze naar het midden van het land verhuisd.
Direct daarna is zij begonnen als trainer/ coach voor het cosmeticahuis Pascaud Beauty Innvations, het huismerk van Total Beauty.
Zo kwam zij ook bij ons terecht, en ontstond al snel het idee om samen te werken. Inmiddels al bijna een half jaar.

foto Monique

 

‘Mijn hart ligt bij het werken in de praktijk. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk om er goed of beter uit te zien. Er goed uitzien voor onze leeftijd willen we toch allemaal? Dankzij krachtige apparatuur, ondersteund door goede producten is dit mogelijk. Het doet me zo goed iemand weer te laten stralen, en veel meer tevreden te zien met zichzelf’.

 

 

Monique is een aantal dagen per week werkzaam in de praktijk. Daarnaast blijft zij verbonden aan Pascaud Beauty Innovations als trainer.

Lees meer maandag 7 mei 2018 in Blog | Reageren?

Total Beauty in de Marie Claire!

Beauty hotspots in Nederland

In de Marie Claire van mei staat een selectie van BEAUTY HOTSPOTS in Nederland, tussen de andere mooie salon staat Total Beauty als enigste in het oosten van Nederland vermeld.
Super om te zien dat onze kliniek hier tussen mag staan.

Ga nu snel naar de winkel en bewonder ons!
Mocht je nog geen proefbehandeling hebben ondergaan van de Natuurlijke facelift dan mag je natuurlijk gebruik maken van deze leuke aanbieding en ervaar wat deze behandeling voor jouw huid kan doen.

Schermafbeelding 2018-04-12 om 16.39.11

Lees meer donderdag 3 mei 2018 in Blog | Reageren?

Total Beauty genomineerd voor de beste beautysalon van Nederland.

De beste van Nederland is een programma van Rtl4 waarbij verschillende beroepen strijden om de vel begeerde titel.

 

Dit keer zijn de beautysalons aan bod, van elke provincie is er één beautysalon genomineerd voor De beste beautysalon van Nederland.

Voor de grootste provincie van Nederland, namelijk Gelderland zijn wij, Total Beauty genomineerd!

Wat een eer om al genomineerd te mogen zijn, Nu krijgen wij hopelijk genoeg stemmen zodat wij, ons De beste beautysalon van Nederland mogen noemen.

logo-de_beste_van_nederland-500

Aan alle beautysalons is er gevraagd om een vlog te maken, deze worden dan uitgezonden op Rtl4, Ook wij hebben dus een vlog gemaakt en deze is te zien op:

Zaterdag 4 maart om ca 16.30 uur en

Zondag 5 maart om ca 11.55 uur

Vanaf vrijdag 3 maart om 12:00 uur komen de vlogs online en kan er een week lang gestemd worden op ons.

Door middel van de stemmen via de volgende website     www.debestevannederland.tv   kunnen wij dus worden uitgeroepen tot De beste beautysalon van Nederland.

Daarom vragen wij aan iedereen, kijk op zaterdag 4 en zondag 5 maart en stem op ons!

 

Namens het team van Total Beauty wensen wij je veel kijkplezier toe.

 

 

Lees meer vrijdag 10 februari 2017 in Blog | Reageren?

Boost your Body!! Green detox & Green formula

Nieuw bij Total Beauty, Green detox & Green Formulagreendetox

Green-Detox bestaat uit zeer hoge kwaliteit groene koffieboonextract en groene thee-extract. Inname van een capsule Green-Detox staat gelijk aan het drinken van ca. 5 koppen groene koffie of thee.

De groene koffieboon heeft als actief element chlorogeenzuur, dat de opname van glucose in het bloed vermindert en je lichaam ondersteunt in het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel.

De Green-Detox formule bestaat uit een extract van ongefermenteerde thee die daardoor alle vitale werkstoffen heeft behouden. Het krachtige groene thee-extract ondersteunt je lichaam in het afvoeren van afvalstoffen.

Verpakking 60caps €18,95

greenformulaGreen Formula is een uitgebalanceerde formule van meer dan 35 fruit- en groente-extracten die samen een groot gamma aan vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten. Deze kunnen bijdragen aan een verbeterde weerstand en gaan verzuring van je lichaam op een natuurlijke wijze tegen.

Voeg Green Formula bijvoorbeeld toe aan je dagelijkse smoothie of yoghurt. Voor een optimale werking; combineer met Just Daily Green Detox Vegacaps

Verpakking 250gr €32,95

 

 

Beide producten zorgen voor:

  • Stralende huid
  • Verbetering bij huidproblemen
  • Betere opname voedingsstoffen
  • Ondersteuning bij gewichtsafname

Gebruik beide producten dagelijks voor een optimaal effect.

Lees meer dinsdag 4 oktober 2016 in Blog | Reageren?

Ontdek nu het nieuwste en unieke product: Innovative II serum !!

innovative IIHet Innovative II serum is een product dat uniek is in de hele wereld! Wereldwijd heeft geen ander merk of product een ingrediënt dat zo hoog gedoseerd is als het Innovative II serum. Het bevat namelijk 79% vitamine C. Elk ander product met vitamine C bevat maximaal 20%.

Ontwikkeling serum

Pascaud heeft het serum zo weten te ontwikkelen dat door middel van 6 ingrediënten er een zeer krachtig product is ontwikkeld dat geen ander heeft. Het is mogelijk gemaakt door de Cryosafe methode. Hierbij worden de werkstoffen gevriesdroogd en dat houdt dus in dat er geen werkstoffen verloren gaan voorafgaand aan het gebruik!

Het serum is ontwikkeld voor een huid met zichtbare tekenen van huidveroudering en ter preventie van vroegtijdige huidveroudering. Het is wetenschappelijk bewezen dat:
- 24% vermindering in rimpeldiepte
- 20% toename in huidelasticiteit
- 33% verbetering van teint egalisatie
- 274% Superieur anti oxidatief vermogen

Samenstelling

Het bestaat uit 2 componenten; namelijk de gevriesdroogde vitamine C bolletjes en de vloeibare activator. Wanneer een vitamine C bolletje in aanraking komt met de activator vormt er zich een vloeibaar serum dat met behoud van de maximale stabiliteit wordt opgenomen in de diepere huidlagen. De 79% vitamine C is de biologisch meest actieve vorm: L-ascorbinezuur. Deze vorm is puur en verliest geen sterkte en werkzaamheid.

De sterke werking van de vitamine C heeft een viervoudige werking.
- Stimuleert de aanmaak van collageen, hierdoor worden lijntjes minder diep en verbeterd de huidelasticiteit.
- Stimuleert de celstofwisseling, dit versnelt het huid- en celvernieuwingsproces.
- Blokkeert de melanineaanmaak, dit zorgt voor een vermindering van pigmentvlekken, egaliseert de teint en laat de huid meer stralen.
- Hydrateert en verzacht.

Externe factoren zoals uv-straling, vervuiling, levensstijl (slaapgebrek, stress, nicotine, alcohol etc.) lijden tot het ontstaan van vrije radicalen, dit is de belangrijkste vorm van vroegtijdige huidveroudering. Het Innovative II serum levert de maximale bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering vanaf het eerste gebruik. Het serum neutraliseert de vrije radicalen in de huid en voorkomt het ontstaan van nieuwe vrije radicalen.

Het gebruik

Bij het eerste gebruik is het aan te raden om de kuur van 28 dagen aan te brengen, dit is als opstartfase. Hierna 2 a 3 weken een pauze te nemen voor je huid en als stabilisatiefase nogmaals een kuur te doen van 28 dagen.

Het serum gebruik je 4x per jaar, het is een kuur van 28 dagen en je brengt het ’s avonds aan. Het vers geactiveerde serum masseer je in op de schone gereinigde huid, vervolgens breng je een hydraterende crème aan. Voor je gezicht gebruik je 1 bolletje en 3 pipetjes, voor je gezicht hals en decolleté gebruik je 2 bolletjes met 6 pipetjes. Breng altijd de volledige hoeveelheid van het versgeactiveerde serum aan, het kan niet worden bewaard.

Bijgeleverd zijn een potje met een spatel, hierin los je het bolletje op met de activator. Reinig na elk gebruik het potje en de spatel.

 

Huidverjongingsblog van Merle Bruyl, anti-aging en acné specialiste
Merle-Bruyl-van-Total-Beauty-95x951

Lees meer vrijdag 12 december 2014 in Blog | Reageren?

Nieuw!! Cleansing Balm

cleansing balmErvaar nu een nieuwe manier van reinigen met de Cleansing balm, deze rijke en comfortabele reinigingsbalsem zorgt voor een zachte manier van reinigen. Uw huid wordt gezuiverd van make-up en onzuiverheden en door de zachte korrels die dit product bevat wordt uw huid toch grondig gereinigd.

Lees meer woensdag 5 november 2014 in Blog | Reageren?

TIPS VOOR EEN MOOIE HUID!

Hoe werkt onze huid nou eigenlijk?

 

Er zijn vele meningen over onze huid, wat is nou goed voor onze huid en gebruiken we wel de juiste crème?                                                                                                                               Ik ga proberen om u uit te leggen hoe onze huid nou eigenlijk werkt en waarom de één bijvoorbeeld sneller rimpeltjes krijgt en de ander een slappere huid.

 

Celdeling:

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en vormt de bescherming voor o.a. onze organen, botten en spieren. De huid  bestaat uit 3 huidlagen namelijk de HUID TIPS MOOIE HUIDopperhuid, lederhuid en de onderhuid. De bovenste laag de opperhuid bestaat weer uit 5 verschillende huidlagen, deze zijn erg belangrijk voor de bescherming van externe invloeden zoals  bacteriën en virussen maar ook tegen de zon (ultraviolette straling).

De opperhuid loopt vanaf boven de platte dode huidcellen (hoornlaag) tot aan onder de levende, delende cellen, de basaalcellaag. Wanneer er een peeling wordt toegepast op de huid worden de dode huicellen dus oa. de hoornlaag verwijderd en krijg je dus een frissere en stralende “nieuwe” huidlaag.  Wel is het dan erg belangrijk dat deze laag goed wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en vooral de zon, dus bescherm je huid goed na een peeling met een goede zonbescherming zoals de Uv-Defense.

 

Naarmate wij ouder worden vertraagt de celdeling, daarom is het goed om met regelmaat thuis je huid een goede peeling te geven of te scrubben. Hierdoor verwijder je op een milde manier de dode huidcellen en stimuleer je de celdeling, waardoor je dus een frissere uitstraling krijgt. Ook is het goed om af en toe in de kliniek een wat sterkere peeling te laten uitvoeren, hiermee kan je intensiever de dode huidcellen verwijderen en afhankelijk van de werkstof verbeter je ook de huidstructuur, het vochtgehalte en verminder je de lijntjes.

 

Doordat wij ouder worden veranderen de huidlagen ook, wanneer wij nog jong zijn werkt onze huid nog goed, zij is actief en kan zichzelf herstellen. De onderste levende huidlaag/cellen is/zijn dikker dan de bovenste “dode” huidlaag/cellen. Naarmate wij ouder worden verminderen alle functies van onze huid, hierdoor wordt de onderste levende huidlaag minder/dunner en wordt de “dode” huidlaag/cellen dikker. Dit is een proces dat wij weer willen omkeren zodat je cellen worden gestimuleerd en beter functioneren, met als resultaat dat de huid er gladder en stralender uitziet. Dit is dus o.a. de reden om regelmatig te peelen of te scrubben.

 

Waarom krijgt de één sneller rimpels en de ander een slappere huid?

twin-zon-roken

Tweeling met ieders een andere leefstijl

Het is genetisch bepaald of je sneller rimpeltjes krijgt op je bovenlip of kraaienpootjes. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van vele invloeden van buitenaf maar ook van binnenuit. Wanneer je rookt zul je sneller rimpeltjes krijgen op je bovenlip, ook alcohol en de zon helpen niet mee voor een jonge stralende huid! Als je in je jeugd en tot je 30e veel in de zon hebt gelegen heb je op latere leeftijd meer kans op pigmentvlekken, rimpeltjes, huidverslapping en ook kans op huidkanker.

Van binnenuit is er ook veel mogelijk om huidveroudering tegen te gaan, wat veel mensen waarschijnlijk niet weten is dat de voeding die wij binnen krijgen ook voor een klein gedeelte naar onze huidcellen gaan. Daarom is het dus zo belangrijk om de juiste gezonde voeding binnen te krijgen met o.a. de juiste vetzuren zoals omega 3 en 6 maar ook kokosolie en zonnebloemolie zijn de juiste vetten voor ons lichaam en onze huid.  Het is zelfs zo dat als iemand een (sterk) vet tekort heeft in zijn of haar huid, dit door de juiste vetzuren in voeding maar ook in nutriceuticals zoals de Skin-X wordt verbeterd en de huid weer fijn en minder droog aan gaat voelen.

Vetzuren zijn ook belangrijk voor ons lichaam en onze huid, omdat een juiste vetbalans in onze huid er voor zorgt dat wij minder snel rimpeltjes zullen krijgen en onze huid ook minder snel zal verslappen. Dit komt doordat de vetzuren de vetbalans in onze huid aanvullen en het is bewezen dat een goede vetbalans zorgt voor betere aanmaak van collagene en elastine vezels.

 

Ook is voldoende water drinken van belang tegen lichaamskwaaltjes maar ook huidveroudering!

Iedereen weet het maar niet iedereen doet het, voldoende water drinken. Water is het zuiverste voor je lichaam en huid omdat het geen toegevoegde stoffen bevat zoals: pascaud producten met kortingsuikers, kleur- en smaakstoffen of zoetstoffen. Met elke 10 jaar dat wij ouder worden vermindert onze niercapaciteit ook ongeveer met 10%. Daarom is het alleen al belangrijk om 1,5 tot 2 liter water te drinken zodat wij onze nieren voldoende zuiveren en proberen te voorkomen dat ze slechter gaan functioneren. Maar ook voor onze huid is water belangrijk. Vanuit het water dat wij drinken krijgt de huid als laatste het vocht dat zij nodig heeft om goed te functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt krijgt je huid een tekort aan vocht met als resultaat een gedehydrateerde huid die minder goed functioneert en daardoor krijg je sneller droogtelijntjes.

Net zoals de juiste vetbalans is daarom de juiste vochtbalans ook van belang tegen  huidveroudering! Het is wel mogelijk om van binnenuit en buitenaf nog wat extra’s toe te voegen dat ervoor zorgt dat onze huid voldoende vocht krijgt namelijk Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof dat het vocht bindt uit de diepere huidlagen. Je kan hyaluronzuur extra toevoegen doormiddel van oa. Mesotherapie waarbij je direct in de juiste huidlaag het hyaluronzuur inspuit. Maar ook in bepaalde crème’s zoals de 24 hour cream of het Hydrating mask zit hyaluronzuur en niet te vergeten in de Collastim. Hierin zit D-glucosamine sulfaat wat een bou

wstof is voor collageen maar ook Hyaluronzuur in de huid.

 Volgens mij genoeg redenen om dus weer voldoende water te gaan drinken!

Het komt er uiteindelijk op neer dat alles wat wij eten, drinken of door middel van voedingssupplementen binnen krijgen wordt opgenomen in ons lichaam en daar wordt doorgespeeld naar onze huid!  Daarom is het van belang dat wij ons bewust worden van ons voedingspatroon maar ook onze levenswijzen en minder goed functioneert en daardoor krijg je sneller droogtelijntjes.

voedingssuplementen voor vermminderen van rimpels en droge huid pascaud met kortingNet zoals de juiste vetbalans is daarom de juiste vochtbalans ook van belang tegen  huidveroudering! Het is wel mogelijk om van binnenuit en buitenaf nog wat extra’s toe te voegen dat ervoor zorgt dat onze huid voldoende vocht krijgt namelijk Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof dat het vocht bindt uit de diepere huidlagen. Je kan hyaluronzuur extra toevoegen doormiddel van oa. Mesotherapie waarbij je direct in de juiste huidlaag het hyaluronzuur inspuit. Maar ook in bepaalde crème’s zoals de 24 hour cream of het Hydrating mask zit hyaluronzuur en niet te vergeten in de Collastim. Hierin zit D-glucosamine sulfaat wat een bouwstof is voor collageen maar ook Hyaluronzuur in de huid. Volgens mij genoeg redenen om dus weer voldoende water te gaan drinken!

 

Het komt er uiteindelijk op neer dat alles wat wij eten, drinken of door middel van voedingssupplementen binnen krijgen wordt opgenomen in ons lichaam en daar wordt doorgespeeld naar onze huid!  Daarom is het van belang dat wij ons bewust worden van ons voedingspatroon maar ook onze levenswijzen en gewoontes.

 

Wanneer u goed voor uw lichaam en huid zorgt door middel van de juiste voeding, levenswijze (niet roken, te veel in de zon of andere ongezonde gewoontes) en u daarnaast ook de juiste producten gebruikt en natuurlijk behandelingen in de schoonheidskliniek ondergaat, kunt u ervoor zorgen dat uw huid minder snel veroudert en er daardoor stralender uitziet!

 

info  Indien u meer informatie wenst kunt u altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek en een huidscan zodat er voor u een persoonlijk         advies kan worden gemaakt om uw huid te laten stralen.

 

 

 

Huidverjongingsblog van Merle Bruyl, anti-aging en acné specialiste

Merle-Bruyl-van-Total-Beauty-95x951

Lees meer vrijdag 17 oktober 2014 in Blog | Reageren?

Total Beauty op SBS6! 6 juli 2014, 15:00 uur

Total Beauty zal morgen, 6 juli 2014, te zien zijn in het programma Tele-Tips op SBS6!!logosbs6

Merle geeft hierin aan waar Total Beauty voor staat en geeft ze een uitleg over de verschillende behandelingen en de mogelijke resultaten hierbij. Verder is een impressie te zien van behandelingen en huidscan.
Ter gelegenheid van deze uitzending hebben wij een speciale aanbieding opgesteld.

Dus kijk en profiteer van deze unieke kans!

SBS6, zondag 6 juli 2014.
Tijdstip: 15:00 uur

Met vriendelijke groet,

Merle-Bruyl-van-Total-Beauty-95x951

 

 

 

Merle Bruyl
Huidspecialist en antiageing therapeut

Lees meer zaterdag 5 juli 2014 in Blog | Reageren?