Home » Behandelingen » Verjongende massage

Verjongende massage

Verjongende bindweefselmassage en lymfedrainage in één voor een soft lifting van het gelaat, minder roodheid in het gezicht en een jonger uitziende huid.

 

Wat is Passage-massage ?

Passage – massage is  een zeer intensieve massagetechniek die soms wat overeenkomsten heeft met o.a bindweefselmassage en lymfedrainage.

 

De massagetechniek is echter geheel nieuw en uniek en is een noodzakelijke aanvulling in het Total Beauty concept. Het vult de andere methodes van Total Beauty perfect aan.

Het is een vorm van massage, waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, de huid, spieren, botten e.d.

 

 

Passage-massage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid.

 

Deze massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien.

Vooral bij de rijpere huid heeft deze massage een gunstige invloed.  Maar de Passage-massage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Ook voor de dunne, gevoelige huid, omat het de huid verstevigd en weerbaarder maakt.

Het is een specifieke massage die wat meer vergt van de behandelaar en de cliënt. Een goede training voor het correct uitvoeren van de grepen is essentieel. Omdat onze specialistes internationaal opgeleid zijn op het hoogste niveau welke haalbaar is, kan het optimale resulaat uit de techniek gehaald worden.

 

De Passage- massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien. Rimpels zijn minder zichtbaar.

 

 

 

Waarvoor is de Passage-massage geschikt ?
 

Specifiek om:

  • littekens mooi te laten vervagen

  • rimpels te verminderen

  • gevoelige huid sterker te maken

  • vale (rokers) huid te behandelen

  • verslapte huid te verstevigen

  •  dunne huid gezonder en dikker te maken

 

En voor iedereen die iets wil doen aan huidverbetering!

De huid wordt immers voller en steviger. Voorbehandeling cosmetische ingreep , preventie en bij acne ( zonder actieve ontstekingen).

 

 

 Wat is het doel van de behandeling ?

Verbeteren van de doorbloeding van de huid ( betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen), opheffen van verklevingen, in de huid waardoor o.a littekens en rimpels minder worden, minder spanningen in het gezicht, stimuleren van het bindweefsel waardoor de huid meer stevigheid opbouwt, huidfuncties stimuleren, verbeteren afvoer van afvalstoffen, verbeteren huidconditie en verbeteren huidteint.

De Passage- massage is zo genoemd omdat bij deze grepen de opperhuid wordt gepasseerd om op het dieper gelegen bindweefsel in te kunnen werken.

 

Een kuur van zes weken staat gelijk aan een soft-lifting behandeling.

Inclusief peeling en Marmatrixmasker als losse behandeling:                                                    €110 per beh.
In combinatie met behandeling zonder peel en Marmatrix Masker:                                         €60   per beh.

 

Gratis Huidscan

Bij Total Beauty ontvangt u bij uw eerste bezoek een gratis high tech Huidscan in het instituut zodat uw huid tekorten naar voren komen en weet welke huidbehandeling uw huid het jongst zal maken! Ook zullen zij deze scan gedurende het jaar regelmatig herhalen om uw huid zo goed mogelijk te blijven controleren.

 

plaatje

Hier vind u meer video’s met ervaringen van cliënten die u voor gingen.

 

 

zeer droge huid behandeling voor

Heeft u een erg droge huid? Hier een video met tips voor thuis!

 

 

 

untitledHieronder vind u nog meer persoonlijke reacties van cliënten van Total Beauty.

 

 

 

 

 

Het reservering van uw behandeling is erg simpel.
Via onderstaand formulier kunt u uw reservering aanvragen.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw afspraak te bevestigen en in te plannen.

 De heer Mevrouw
Uw naam*
Uw email*
Telefoon*
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste datum
Gewenste tijd
Opmerking
Anti-spam code

captcha

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha

Reacties

Ingeborg zegt:

Wauw! wat een ervaring! je merkt echt dat er iets gebeurt met je huid. ik onderga al 4 jaar elke maand een behandeling bij Total Beauty en mijn huid is significant verbeterd. De L3 pascaudmeso en bioskinjetting hebben van mijn vermoeide stresshuidje een gladdere strakkere huid gemaakt. vorige week heb ik de nieuwe passage ondergaan. super! je zag meteen resultaat, namellijk minder lijntjes op mijn neuslippenlijn en een mooie roze gloed. ik ga een kuurtje doen van 5 omdat dit het resultaat volgens Jolanda versterkt en dát zou nog superder zijn!. Bedankt Monica Merle en Jolanda en tot de 28e!

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie