Home » Behandelingen » Rimpels verwijderen zonder botox

Rimpels verwijderen zonder botox

Rimpels verwijderen zonder inspuitingen van botox of andere lichaamsvreemde stoffen en zonder operatie.

 

 

 

 

 

 

Natuurlijke Rimpelcorrectie

De Natuurlijke Rimpelcorrectie is een natuurlijke methode om rimpels te verminderen. Rimpels maar ook kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. De Natuurlijke Rimpelcorrectie  is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te stimuleren, wordt de huid aangespoord nieuw collageen en elastine te vormen. Dit nieuwe weefsel zorgt ervoor dat uw huid op een natuurlijke wijze de rimpel gaat opvullen.
 

De voordelen van de Natuurlijke Rimpelcorrectie zijn:

 • geen inspuiting of operatie

 • geen lichaamsvreemde stoffen

 • niet vervelend om te ondergaan

 • snel zichtbaar en natuurlijk resultaat

 • niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk.

 

 

Toepasbaarheid

 • Frons rimpel tussen de wenkbrauwen verminderen of verwijderen

 • Rimpels mondzone verminderen of verwijderen

 • Neuslippenlijn verminderen

 • Rimpels oogzone oftewel kraajenpootjes verwijderen

 • Rimpels voorhoofd verwijderen

 • Rimpels wangen verminderen of verwijderen

 • Rimpels op het decolleté verwijderen

 

 

 

 

Veiligheid
De Natuurlijke Rimpelcorrectie werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. De Natuurlijke Rimpelcorrectie is dus een volledig biologische en veilige methode om rimpels te verwijderen of te verminderen.
 

Effectiviteit
De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

 

Hoe wordt de methode toegepast?

Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels. door deze techniek gaat uw huid zelf de rimpel opvullen.
 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht en er wordt met een koude applicator gewerkt. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van gemiddeld twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf á zeven behandelingen.
 

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up Cover Cream camoufleren  en zal niemand ze opvallen.
 

Hoe gaat het na een behandeling?
Er is een speciale nabehandelingsset die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd het daglicht ingaan.
 

RimpelcorrectieHoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
Met de Natuurlijke Rimpelcorrectie wordt de ‘leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten uit het krachtige verjongingsprogramma zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.

 

En als mijn huid geen collageen meer aanmaakt?

De kwaliteit van het collageen in de huid neemt in de loop van de jaren af, maar door de Natuurlijke Rimpelcorrectie in combinatie met het krachtige verjongingsprogramma in te zetten zijn we in staat om ook een oudere huid opnieuw collageen te laten vormen ! Als om bepaalde redenen blijkt dat de vorming van collageen bij u niet voldoende is dan bestaat er een aanvullende techniek om de rimpels af te vlakken. Tevens kunnen er met de Natuurlijke Rimpelcorrectie andere oneffenheden als littekentjes die op de huid liggen, couperose en steel wratjes behandeld worden. Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal apparaat.

 

 

Prijs per behandeling:
enkele lijnen: € 77,-
zone: € 153,-
 

Gratis Huidscan

Bij Total Beauty schoonheidskliniek ontvangt bij uw eerste bezoek een gratis Huidscan in het instituut zodat uw huid tekorten naar voren komen en weet welke huidbehandeling uw huid het jongst zal maken! Ook herhalen we deze high tech Huidscan regelmatig om uw huid te blijven controleren.

 

 

plaatje

Hier kunt u voor en na foto’s met video’s vinden 

 

 

    neuslippenplooi verminderen Heeft u een diepere neuslippenplooi? Lees dan hier verder.

neuslippenplooi-rimpel-verminderen-300x199          Dit is de reden waarom een filler niet altijd werkt op een neuslippenplooi.
  
untitledLees hieronder over de ervaringen over Natuurlijke Rimpelcorrectie
 

Het reservering van uw behandeling is erg simpel.
Via onderstaand formulier kunt u uw reservering aanvragen.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw afspraak te bevestigen en in te plannen.

 De heer Mevrouw
Uw naam*
Uw email*
Telefoon*
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste datum
Gewenste tijd
Opmerking
Anti-spam code

captcha

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha

Reacties

Marcia Meere- Kat zegt:

De Bioskinjetting behandeling is voltooid. De laatste uit mijn serie “grote” behandelingen. Maar wat is mijn huid er van opgeknapt. Ik heb de huid rondom de mond en richting wangen laten behandelen en het resultaat mag er zijn. Na mijn behandelingen voel ik me weer een stuk zekerder en zit gewoon lekkerder in mijn vel. Nu houd ik alles goed bij met de fijne producten die mij zijn aangeraden en ook heerlijk zijn. Tot de 27e dan kom ik voor een lekkere gezichtsbehandeling!

Groetjes,
Marcia

Wil Loef, Lochem zegt:

De bioskinjetting kuur voor de rimpeltjes rond mijn ogen is voltooid. En wat een fijn resultaat. De rimpeltjes zijn veel minder diep en zelfs weg !! Vooraf (thuis)breng je de verdovende creme aan en voor de behandeling worden in de salon de rimpeltjes met het ijskoude apparaatje nog verder verdoofd, dus je voelt er niets van. Ik ben super tevreden (weer) Heb ook een tijdje geleden de lijntjes rond mijn mond laten behandelen. Dank jullie wel Jolanda en Monica !!!

celia zegt:

hallo,

ik ben een vrouw van 35 jaar en heb al snel rimpels op mijn voorhoofd. Ik vind dit zeer storend omdat ik toch op uitelijk let, botox durf ik niet omdat ik de laaste jaren behoorijk veel naalden heb gezien mijn vraag is aan u of de rimpels op mijn voorhoofd met deze methode weg te krijgen is. Ik ben nog jong en wil wel er van genieten.

groetjes Celia

karen zegt:

door een zowel fysiek maar vooral mentaal hele zware periode zijn mijn frons/voorhoofd lijnen en de rimpel langs mondhoeken explosief toegenomen. ik begreep dat je via een reactie je favoriete behandeling kan winnen…voor mij zou dit een geschenk uit duizenden zijn om mijn nieuwe leven te beginnen!!!! ik hoop dan ook met alles in me dat ik in aanmerking kom voor het winnen van het verminderen van deze nare bijwerkingen van een rotperiode….

ik hoor heel graag van jullie!!

groet
karen

Bakker zegt:

Wat kost het om rimpels op het voorhoofd te laten verwijderen?
gr Bakker

Jolanda1513 zegt:

Beste mevrouw of meneer Bakker

het voorhoofd kunt u zien als 1 zone . de diepte van de rimpels en uw huidbehoefte bepalen uiteindelijk het aantal behandelingen. Diepere rimpels hebbenmeestal tussen de 3 en 7 behandelingen nodig. in het instituut maken wij eerst vrijblijvend een hightech huidscan van uw gezicht. U weet dan direct u
hoe uw behandelplan eruit zou komen te zien . dit plan is uiteraard vrijblijvend.
Wanneer u meer vragen heeft meneer of mevrouw Bakker neem dan gerust contact op via info@totalbeauty.nl of het contactformulier. u kunt mij ook bellen op 0573-259643. Een fijne dag gewenst!

Met vriendelijke groet Merle Bruyl anti ageing specialist

mw. bekker zegt:

geachte mevrouw Bruyl,

Ik overweeg de verticale rimpel tussen mijn wenkbrauwen weg te krijgen. Verder hindert de huid ter hoogte van mijn keel mij. De huid is slap. Ik weet niet of u daar wat aan kan doen. Graag had ik contact met u.

mvgr. L. Bekker

Lindsey Alliet zegt:

Beste

Voor een taak in school bespreek ik de voor- en nadelen van botox.
Als alternatief vermeld ik deze behandeling.

Alvast bedankt
Met vriendelijke groeten
Lindsey Alliet

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie