Home » Behandelingen » Plaatselijk vet en onderkin verwijderen

Plaatselijk vet en onderkin verwijderen

Een doorbraak op het gebied van het verwijderen van vetophopingen in het gezicht en lichaam!

Strakke buik oefeningen behandeling zonder operatie voor     strakke buik oefeningen behandeling zonder operatie en dieet na

Met de nieuwste methode die wij al met succes uitvoeren is er nu nog veel meer mogelijk.

 

Voorheen konden wij ons richten op rimpels, verslapping, couperose en acne. Maar nu is het ook mogelijk om een onderkin te corrigeren.
En wat dacht u van het lichaam? Buik, billen, benen en armen zijn nu zonder sporten operatie of dieet af te slanken!

Hoe werkt de behandeling?

Radiofrequentie zorgt ervoor dat er een hogere temperatuur wordt behaald in de huid waardoor er Heat shock proteins vrij komen, namelijk de hsp 60 & 70. Deze zorgen ervoor dat er verstrakking ontstaat in het weefsel. Deze verstrakking resulteert in versteviging van de huid. De kaaklijn wordt verstevigd maar ook de oogcontouren en wangen.

Hoe kan het dat er nu meer problemen kunnen worden aangepakt?
Door de Monopolaire functie dat het apparaat heeft komt de radiofrequentie dieper in de huid waardoor de spieren en zelfs het vet kan worden aangepakt. De straling zorgt voor een verstrakking van het weefsel. Bij plaatselijke vetophoping zorgt de behandeling ervoor dat het vet beter kan worden afgevoerd door het lichaam zelf. Het progamma tegen de spierspanning is uitermate geschikt om de fronsrimpel zachter te maken en wat spanning van je voorhoofd af te krijgen.

onderkin verwijderen zonder operatie voor en na

 

Bij plaatselijke vetophoping kunnen wij de Wave perfect combineren met de Mesotherapie Lipocell, met deze twee behandelingen samen kan je de buik verstevigen en vet laten verminderen maar ook zijn de billen of benen geen probleem. De Radiofrequentie stimuleert lipolyse, herstelt het vermogen van de vetcellen om een normale stofwisseling te ondersteunen en vet te verbranden. Wanneer u last heeft van de zogenoemde kipfilets op de armen kan ook de Wave worden ingezet om daar de huid te verstrakken.

In het gezicht is het mogelijk om plaatselijke vetophoping aan te pakken met deze combinatie, het is dan heel mooi om de neuslippenplooi te verminderen of de kaaklijn te verstrakken en de onderkin te verminderen. In de meeste gevallen zijn 4 tot 6 behandelingen van de Wave en enkele behandelingen van de Lipocell al voldoende.

 

 

Wave

40 minuten (bijvoorbeeld buikzone) €128,-

20 minuten (bijvoorbeeld onderkin)  €78,-

 

Lipocell per behandeling:

Onderkin of neuslippenplooi:  €177,-

Buik, armen, benen  start bedrag: €177,- . €75 euro per eventuele extra in te zetten cocktail met Lipocell.

 

Het reservering van uw behandeling is erg simpel.
Via onderstaand formulier kunt u uw reservering aanvragen.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw afspraak te bevestigen en in te plannen.

 De heer Mevrouw
Uw naam*
Uw email*
Telefoon*
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste datum
Gewenste tijd
Opmerking
Anti-spam code

captcha

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha
Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie