Home » Behandelingen » Pigmentvlekken verwijderen/ grove poriën behandelen

Pigmentvlekken verwijderen/ grove poriën behandelen

Binnen één week fijnere poriën en minder pigmentvlekken.

De Professional Peeling  kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken op elke leeftijd, bij elke huidskleur en  huidtype. Deze behandeling betekent een doorbraak op het gebied van anti- ageing en leidt tot een significante verbetering in huidverjonging.

Een normale peeling verwijdert alleen de dode huidcellen, de Professional Peeling gaat tot de basaal cellen laag en is te vergelijken met een peeling in een kliniek. Al na één behandeling treedt opzienbarend resultaat op.

 

Pigmentvlekken behandelen:

 

 

 

pigmentvlek weghalen groot       pigmentvlek behandelen

voor-na

 

 

Poriën verkleinen en structuur van de huid verfijnen:

 

 

 

 

Toepasbaar bij:

  • Rimpels verminderen

  • Grove structuur verminderen

  • Acne littekens verminderen

  • Pigmentvlekken verwijderen of verminderen

  • Zonbeschadigde huid herstellen

  • Ondersteuning Natuurlijke Facelift

  • Vale huid of rokerhuid behandelen

 

De fasen van de behandeling:

Voorbehandeling:
U gebruikt 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling. In de salon wordt de ongeveer 45 minuten durende behandeling uitgevoerd. Voor een optimaal resultaat voeren wij een koude laserbehandeling uit als afsluiting van de behandeling. Direct na de behandeling voelt de huid strak maar ontspannen aan. Vervolgens gaat de huid binnen enkele dagen vervellen. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse ‘baby’ huid.
 

Kan het ook op andere delen van het lichaam toegepast worden?
Ja, het kan toegepast worden op het gezicht, hals, decolleté en armen.
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na een behandeling zal uw huid gladder en strakker zijn en fijne lijntjes zijn compleet weg. De behandeling kan herhaald worden met een tussenpose van een maand. En halfjaarlijkse of jaarlijkse behandeling zorgt voor een lange-termijn resultaat.
 

Kan de peeling schade aan mijn huid aanrichten?
Nee. De huid op een gecontroleerde en veilige manier peelen zal geen schade aanrichten maar maakt de huid juist steviger, dikker en weerbaarder.


Kan ik make-up gebruiken na de Professional Peeling?
U kunt over de 24 uurs crème en sunblock een covermake-up gebruiken.

Welk soort producten mag ik na de behandeling gebruiken?
U krijgt een sunblock mee van de salon die u de eerste 6 weken aan elke ochtend aan moet brengen. Het is aan te raden de speciale 24 uurs crème de eerste weken te gebruiken. Deze zal uw huid voeden in de juiste balans. Na twee weken mag u uw huid lekker gaan verwennen met rijke maskers, aangepast aan uw huid. De huid neemt nu alles op wat u maar geeft dus maak er gebruik van!

Advies:
Uw huid wordt extra verjongd door voor en na de Professional Peeling -S- Diepte voeding aan de huid te geven. Dit verfijnt en verjongd uw huid nog extra en vermindert droogte rimpels.

 

Prijs per behandeling in combinatie met één koude laser behandeling: €330,-

Gratis Huidscan

Bij Total Beauty ontvangt bij uw eerste bezoek een gratis  hightech Huidscan in het instituut zodat uw huid tekorten naar voren komen en weet welke huidbehandeling uw huid het jongst zal maken! Ook herhalen wij de Huidscan regelmatig gratis voor u om uw huid te blijven controleren

 

 

plaatje

Bekijk hier voor en na foto’s met video’s van resultaten.

 

 

wallen onder de ogen behandelen

Wanneer u meer wil weten over hoe wallen onder de ogen ontstaan en hoe ze te behandelen zijn klik hier.

 

 

 

huidverjonging Nieuwsbrief

 

Tip! Schrijf u nu in voor de huidverjongingsnieuwsbrief en ontvang persoonlijke bruikbare tips!

 

 

untitled

  Lees hieronder ervaringen over pigmentvlekken verwijderen

 

 

 

 

 

Het reservering van uw behandeling is erg simpel.
Via onderstaand formulier kunt u uw reservering aanvragen.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw afspraak te bevestigen en in te plannen.

 De heer Mevrouw
Uw naam*
Uw email*
Telefoon*
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste datum
Gewenste tijd
Opmerking
Anti-spam code

captcha

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha

Reacties

Vincent zegt:

Hallo,
Bedankt voor het fantastische resultaat met de Professional Peeling -S-!
Mijn porien waren vrij grof en nu heb ik een erg gladde huid. Mijn vrouw wil komen voor de peeling in november om haar zwangerschapsmasker te behandelen.
Vriendelijke groeten Vincent

Martijn van den Bergh zegt:

Op 29 oktober heb ik een peeling ondergaan. Ik moet zeggen dat ik best wel nerveus was. Een peeling doe je tenslotte niet iedere dag. De voorbehandeling heb ik als zeer prettig ondervonden. Je komt dan echt tot rust. De peeling zelf is even een naar gevoel, maar je vliegt echt niet van ellende door de kamer hoor! Na een paar minuten kwamen de verkoelende doeken al, wat een genot was dat. Thuis zag ik de eerste twee dagen weinig. Maar op dag drie begon het feest. Overal zaten velletjes op mijn gezicht. Reden om mezelf maar eens een paar dagen met een heerlijk boek thuis voor de kachel te nestelen. Na 6 dagen was het voorbij en stond ik werkelijk verbluft van het resultaat. Mijn huid was blanker, gladder en ik zag er uitgerust uit. Nog steeds krijg ik complimenten van vrienden dat ik er zo fris uit zie. Ik ben er echt heel blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden om te doen. Total Beauty heeft met recht zijn naam waargemaakt!

Meiden, bedankt!
Martijn van den Bergh

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie