Home » Behandelingen » Facelift zonder operatie – Natuurlijke facelift zonder chirurgie

Facelift zonder operatie – Natuurlijke facelift zonder chirurgie

Unieke techniek voor een natuurlijk ogende facelift zonder chirurgie of botox.

 

 

De Natuurlijke facelift werkt door middel van de  laatste generatie apparatuur die zuiver licht met één specifieke golflengte (laser)de huid te verjongen. Door deze laser op huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd. Een kuur verband van 5 weken zorgt voor zeer lang aanhoudend liftend en drainerend resultaat, maar zelfs na één behandeling is er duidelijke verbetering zichtbaar! Het geheim bij de Natuurlijke facelift zit in de Low Light Laser welke de huidenergie oplaadt en afvalstoffen afvoert.  Na een kuur van 5 weken met 2 behandelingen per week kan de energiewaarde tot 10 jaar verjongd zijn. Het gevolg:  versteviging en lifting van het gelaat en minder wallen onder de ogen. Doordat we tijdens een kuur zowel van binnenuit als van buitenaf werken krijgt de huid optimaal collageen stimulatie.

Kosteloze proefbehandeling.

Bij een kosteloze proefbehandeling luisteren we naar wat uw wensen zijn en geven we advies welke ondersteuning de huid thuis nodig heeft om de behandelingen optimaal te laten werken. De kosteloze proefbehandeling laat u meteen het grootste gedeelte van uw eindresultaat van een 5 weekse kuur zien en u weet dus wat u van het resultaat kunt verwachten! Zie hieronder een fim over de proefbehandeling bij Style op RTL5. De voor- en nafoto’s zijn verkeerd geplaatst in de documentaire, maar u krijgt wel een goed beeld hoe uw proefbehandeling in zijn werk gaat.

 

 

voor-natuurlijke-facelift     -na natuurlijke facelift

voor-na

 

 

      

voor-na

 

 

De Natuurlijke facelift is toepasbaar voor:

 • Liften en verstrakken van het gezicht

 • Vochtwallen onder de ogen verwijderen

 • Liften bovenoogleden

 • Wenkbrauwlift

 • Kaaklijn verstrakken

 • Overhangende oogleden verwijderen

 • Rimpels op wangen verminderen

 • Vochtophoping gezicht verminderen

 • Ondersteuning Natuurlijke rimpelcorrectie

 • Ondersteuning poriën en structuur verfijnen

 • Neuslippenlijn verminderen

   
Prijs proefbehandeling Natuurlijke facelift: €75,- i.c.m. de Mac huidscan bij een vervolgbehandeling ontvangt u €50,- korting.
Prijs Natuurlijke facelift per behandeling: €130,-
Kuurprijs Natuurlijke facelift: Omdat een kuur persoonlijk afgestemd wordt, kan de totaalprijs per kuur verschillen. Een Natuurlijke facelift a 10 behandelingen inclusief uw verjongende producten van binnen en buitenaf kan u al ondergaan vanaf €1950,-

plaatje Hier vind u meer video’s met ervaringen van cliënten die u voor gingen.

 

 

huidverjonging Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de huidverjongingsnieuwsbrief en ontvang persoonlijke bruikbare tips!

 

 

 

verslapte huid behandelen   Hier leest u hoe huidverslapping ontstaat en hoe u het kunt verkomen!

 

pigmentvlek weghalen klein     Heeft u last van pigmentvlekken? Kijk dan hier.

untitledHieronder vind u nog meer persoonlijke reacties van cliënten van Total Beauty.

 

 

 

Het reservering van uw behandeling is erg simpel.
Via onderstaand formulier kunt u uw reservering aanvragen.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw afspraak te bevestigen en in te plannen.

 De heer Mevrouw
Uw naam*
Uw email*
Telefoon*
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste datum
Gewenste tijd
Opmerking
Anti-spam code

captcha

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha

Reacties

A Brummelman, Enschede zegt:

ik heb net mijn laaste l3 behandeling gehad van mijn 5 weekse kuur. Ik heb L3 en Bioskinjetting (rimpelbehandeling) en een diepte peeling gecombineerd gehad. In de 2e week dacht ik:” gebeurt er wel wat?” Maar ik moest de weken geduldig afwachten zeiden ze. En ja,na 3,5 week zag ik echt verschil komen bij mijn wangpartij. mijn huid werd voller!! de rimpeltjes worden nu ook al minder na 2 rimpelbehandelingen. Maar ik heb er nog 3 tegoed in mijn kuurtje.
De peeling was even heftig. het werd een paar minuten erg heet, maar daarna was het ook weg. ik heb 5 dagen over gedaan over het vervellen en mijn pigmentvlekjes zijn nu veel minder en de fijne lijntjes bij mijn ogen zijn weg weg weg! Ik ben erg blij tot nu toe. Ik heb mijn eigen uitdrukking gehouden, maar het ziet er allemaal frisser en jonger uit. ideaal voor iedereen die niet aan de inspuitingen en chirugie wil!

Wil Loef, Lochem zegt:

Het is nu ruim 3 jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met de L3 behandeling. Ik vond het wel grappig om een proefbehandeling te laten doen. Het resultaat was dermate opzienbarend dat ik direct ‘om’ was. Na de intensieve bandelingen van de eerste 2 maanden kende ik mijn huid niet terug. Ondersteuning met voedingssupplementen en goede cremes gaven samen met de L3 een prachtig resultaat. Mijn huid werd voller,strakker,gladder en de teint werd prachtig. Regelmatig scrubben en goede bescherming tegen de zonnestralen is een eerste vereiste.De behandeling en de producten die ik gebruik zijn aangepast aan de behoeftes en wensen voor mij persoonlijk.Plus dat je tijdens de bahandeling heerlijk wordt verwend en je kunt ontspannen. Elke 2 maanden ga ik met plezier naar Total Beauty. Inmiddels ben ik 3 jaar ouder maar mijn huid niet! Deze ziet er zelfs nog veel jonger uit.

A. van van der Veldt zegt:

Toen ik de advertentie van Total Beauty in een magazine las, sprak vooral de NATUURLIJKE facelift mij aan. Geen lichaams-oneigen stoffen, altijd positief.
En het eindresultaat mag er zijn. Halverwege de behandeling zag ik reeds een grote vooruitgang in werking treden. Vnml. de structuur van mijn huid, en de frisse oogopslag.
Het ochtendritueel neemt zeker 10 minuten minder in beslag dan voorheen, aangezien het gelaat er al prima uit ziet!
De combinatie L3, en BioSkinJetting heeft mijn huid goed gedaan. I.c.m. de supplementen, en natuurlijk de prima begeleiding van Jolanda en Monica. Alles klopt gewoon.
Onlangs heb ik de laatste behandeling van mijn kuur ondergaan, en Monica moest zoeken naar de lijntjes, aangezien deze al bijna verdwenen waren.
Kortom: Operatie geslaagd!

Nancy Noteboom zegt:

ik heb interesse in een gratis proefbehandeling L3

Euganie zegt:

“Ik vond de laser behandeling geweldig; het is heel ontspannend en daarna voelt je huid strakker en gaat het stralen; De bioskin jetting was voor mij iets gevoelig maar geeft een goede resultaat!”

P. Quintus zegt:

Goede avond,

Aangezien deze behandeling mijn interesse heeft gewekt maar de afstand voor mij toch een belemmering is zou ik U willen vragen of deze behandeling ook in de buurt van Bergen op Zoom gedaan kan worden.

Alvast bedankt voor Uw bericht

henny zegt:

het lijkt mij een geweldig om ook een behandeling te laten doen maar ik zou wel willen weten hoelang het resultaat blijft,of moet je om de zoveel maanden terug voor een behandeling en ik zou ook wel graag de kosten willen weten

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie