Home » Behandelingen » Huidscan gratis: Hoe verjong ik mijn huid?

Huidscan gratis: Hoe verjong ik mijn huid?

Huidscan voor het bepalen van uw huidleeftijd.

Wat heeft mijn huid aan tekorten en hoe wordt zij het snelst jong?  Dit zijn veel gestelde vragen waarop het antwoord vaak gissen is voor veel mensen wanneer ze hun huid willen verbeteren.

Meten is weten

Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies. Wat we tot dusver alleen met het blote oog bekeken, kan bij Total Beauty worden ondersteund door revolutionaire apparatuur. De Huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan in o.a. huidlagen waar we met een normale analyse niet kunnen kijken.

De Huidscan bestaat uit twee units:

  • Vision
  • Sensor

Vision maakt een foto van uw gezicht. Speciale software maakt het mogelijk om de status van uw huid weer te geven, zoals de berekening van het aantal rimpels in een zone, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en eventuele zonschade

Sensor test met behulp van sensoren vocht, sebum (talg), elasticiteit en heeft tevens een speciale camera. Doordat de MAC een vergroting van het huidbeeld geeft van wel 50 maal kunnen onder andere structuur en huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Een unieke tape afdruk van de huid onder de microscoop, test de mate van verhoorning, de grootte van de talgkliertjes en kan men bijvoorbeeld zien of de huid toe is aan een dieptepeeling.

De nauwkeurigheid van de MACSensor blijkt wel uit het feit dat deze sensoren ook op het International ruimte station ISS worden gebruikt voor het verrichten van huidmetingen bij astronauten. Overigens is de MAC zeer populair bij de BN-ers, zo heeft o.a. Irene Moors de huidscan ondergaan.

Vanaf nu weet u dus zeker dat uw product of behandeltherapie de juiste voor uw huid is en u hiermee een stralende huid zult krijgen!

Gratis! U ontvangt bij Total Beauty regelmatig een Huidscan t.w.v € 75,- omdat wij uw resultaat willen garanderen! Zo weten wij en u hoe u er het jongst uit blijft zien!

 

Reserveer de Huidscan nu onderaan de pagina!

 

Het reservering van uw behandeling is erg simpel.
Via onderstaand formulier kunt u uw reservering aanvragen.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw afspraak te bevestigen en in te plannen.

 De heer Mevrouw
Uw naam*
Uw email*
Telefoon*
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste datum
Gewenste tijd
Opmerking
Anti-spam code

captcha

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha

Reacties

Sjanie zegt:

Hi wilde even doorgeven dat de oogproducten van Carat mij heel goed bevallen. Goede tip! al na eerste keer aanbrengen vond ik mijn huid gladder! Bedankt !
Groetjes Sjanie

Marianne zegt:

Graag een gratis huidscan. Wanneer zou dit kunnen. (Ik kan op maandag en donderdag middag vanaf 12:15 uur)
Groet,
Marianne

Jolanda1513 zegt:

Hi marianne, we hebben geen gegevens om je te bereiken.graag deze in te vullen op het reserveren blok of op info@totalbeauty.nl. met vriendelijke groet, Jolanda Roekevisch

lucie zegt:

hi,ik wil graag kontakt met u opnemen maar hoe kan ik je bereiken,en in welk provincie bent u voor de behandelingen,ik heb hevige pigmentvlekken en daardoor een doffe huid enz enz,ik zou het heel fijn vinden als ik wat van u hoor of u ook nog gegevens zou willen achter laten,met vriendelijke grt Lucie.

M.P.C.Nijland zegt:

Graag een proefbehandeling ; natuurlijke facelift -verjonging !

Hoelang duurt deze (kostenloze) behandeling ..?

Monique van Vliet zegt:

Beste Maaike,

Ik wil graag een gratis huidscan? Kun je contact met me opnemen?
Kan het volgende week al?

Hoor graag van jou hoe of wat.

Met vriendelijke groet,

Monique

Evelyne Scheijbeler zegt:

Hallo Monique,

ik ben een vrouw van bijna 49 jaar en had al heel vroeg last van rimpelvorming zeker rond mijn mond.
Ik denk dat het inderdaad erfelijk is en ook speelt mee dat ik al vroeg prothese had.
De rimpels rond de ogen en lach rimpels hinderen me niet zo , maar het plooienrokje rond de mond is heel lelijk en daar zou ik graag iets aan willen laten doen .
Graag hoor ik van je.

Groetjes Evelyne.

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie