Home » Behandelingen » Haaruitval & kaalheid behandelen

Haaruitval & kaalheid behandelen

Wanneer u last heeft van haaruitval kan dat te maken hebben met een verstoorde hormoonbalans in en rondom de haarfollikel, met een tekort aan de juiste bouwstoffen of een verminderde bloedcirculatie.

 

 

 

haargroei stimuleren

Stadia haaruitval

 

 

Wij bieden u een techniek om dit effectief en veilig aan te pakken!

HAARGROEI MESOTHERAPIE haaruitval behandelen

Door middel van onze  Haargroei Mesotherapie kunnen wij 56 werkstoffen in uw hoofdhuid brengen daar waar nodig is.
Doordat wij vitamines, mineralen, aminozuren en o.a. peptides inspuiten krijgt uw huid weer bouwstoffen en de juiste werkstoffen, deze actieve bestanddelen verminderen uw haarverlies en voeden de haarfollikels daar waar uw haar en huid het nodig hebben. Hierdoor worden uw haren sterker, vallen minder snel uit en zien er gezonder en stralender uit. De bestaande, aanwezige haren krijgen meer volume, voelen gladder aan en zien er dikker uit.

 

Wat er gebeurt is dat de eerste groeifase wordt verlengt waardoor de haren beter en langer kunnen doorgroeien en de laatste fase wordt verkort, dit is de fase waarbij de haren uitvallen. U kunt het zo bekijken dat wanneer u last heeft van haaruitval de haar al uitvalt terwijl de nieuwe haar nog niet voldoende is aangegroeid. Wanneer u de Mesotherapie ondergaat zorgen wij er voor dat de “oude” haar langer blijft zitten en de nieuwe haar meer kans krijgt om langer en beter aan te groeien.

 

 

 

 

voor haargroei stimuleren2    na haargroei stimuleren1

Na 10 behandelingen is er al duidelijk meer haargroei te zien.
Een tweede sessie zet aan tot nog meer haargroei.

 

Stress en voeding

Wat veel mensen niet weten is dat haaruitval te maken heeft met stress en voeding. Wanneer u een stressvolle periode achter de rug heeft kunt u wat last hebben van haaruitval. Stress verhoogt adrenaline en kan daardoor haaruitval verergeren. Wanneer adrenaline in aanraking komt met de talgklieren in uw hoofdhuid wordt er melkzuur geproduceerd, dit melkzuur is slecht voor uw hoofdhuid en voor de haargroei. U kunt dit probleem aanpakken door er voor te zorgen dat u minder stress heeft, u regelmatig uw hoofdhuid een goede massage geeft waardoor de bloedcirculatie verbetert en er meer zuurstof vrij komt.
Ook is het mogelijk dat wanneer u een dieet volgt met daarin een verminderde inname van vitamines en mineralen u daardoor last krijgt van haaruitval. In een zogenaamd “crash” dieet krijgen wij minder binnen dan dat er nodig is waardoor ons lichaam de vetreserve gaat aanpakken, waar wij alleen dan niet aan denken is dat de rest van ons lichaam dan ook een tekort krijgt aan de juiste werkstoffen die wij wel nodig hebben voor alle lichaamsfuncties, zo ook de haargroei.
Het is dan ook heel belangrijk wanneer u een dieet volgt u o.a. voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt en dit desnoods aanvult met de juiste voedingssupplementen.

 

 

 

     HAARGROEI MESOTHERAPIE.  De veilige aanpak!meer haar groei krijgen man

 

Wanneer u start met de Haargroei Mesotherapie zullen wij dit adviseren in kuurvorm, het beste resultaat krijgt u wanneer u 10 volle daardos krijgen zonder mesbehandelingen ondergaat.

Uw haren zitten namelijk in verschillende fases van de groeifase tot de uitvalfase en in die 10 behandelingen zullen dus alle haren behandeld  worden.

 

Als onderhoud adviseren wij 1 behandeling in de 3 tot 6 maanden.

Om uw hoofdhuid ook van binnenuit de juiste voedings- en bouwstoffen te geven start u ook met de Nutriceuticals. Deze Nutriceuticals (voedingssupplementen) adviseren wij omdat wij weten dat uw huid en haar dan krijgt wat hij nodig heeft om goed te kunnen reageren op de behandeling en meer resultaat te geven.

 

 

Prijs per behandeling: €143,-

 

 

Voor meer informatie kunt u ons bellen of vult u een contactformulier in.
Graag helpen wij u dan verder.

 

 

 

 

Het reservering van uw behandeling is erg simpel.
Via onderstaand formulier kunt u uw reservering aanvragen.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw afspraak te bevestigen en in te plannen.

 De heer Mevrouw
Uw naam*
Uw email*
Telefoon*
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste datum
Gewenste tijd
Opmerking
Anti-spam code

captcha

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha
Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie