Home » Behandelingen

Behandelingen

Waarom kiest u voor Total Beauty als huidcoach?

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, ons unieke Anti-ageing concept
vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek.

Total Beauty schoonheidskliniek is expert op het gebied van Biologische huidverbetering. Wij werken met een geheel van producten en behandeltherapieën die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en zelfs verjongen, bijvoorbeeld door de facelift zonder operatie.

Total Beauty schoonheidskliniek verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger! De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering.

Een ‘natural make over’ op basis van uw persoonlijke wensen.

Nadat u uitgebreid samen met de specialist uw wensen heeft besproken in de gratis intake, volgt een persoonlijk advies.

Total Beauty is een schoonheidssalon in Gelderland welke zich onderscheidt doordat zij benoemd is tot Pascaud Experience Institute. Dit is de hoogste rang binnen het Biologische verjongingsconcept en geeft aan dat zij het meest ervaring heeft in het uitvoeren van de bijbehorende technieken en alle kennis, kunde en apparatuur in huis heeft om in korte tijd veel resultaat te behalen.

 

merle1

 

Merle Bruijl

Huidspecialist

 

 

In de navigatiebalk hiernaast vind u onze mogelijkheden.
Hier vind u video’s en ervaringen van en resultaten van cliënten die u voor gingen!

 

 

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha