Home » Pascaud aanbiedingen! » Uitnodiging infodag Mesotherapie Lipocell

Uitnodiging infodag Mesotherapie Lipocell

infoOp vrijdag 23 mei 2014 bent u van harte welkom op onze infodag over de behandeling tegen plaatselijke vetophoping van het gezicht en lichaam!

Bent u geïnteresseerd in plaatselijke vermindering van vetophoping en wilt u graag meer informatie zonder verplichting, dan is de infodag een geschikte dag om vrijblijvend hier informatie over te krijgen en te kijken of het voor u de juiste oplossing is.

U wordt op uw afspraak ontvangen door ons met een heerlijk kopje koffie of thee met een “gezond”petit fourtje en nemen wij de tijd om u meer te vertellen over deze behandeling en de vragen die u hierover hebt te beantwoorden.

De infodag

Op deze dag is er een Consulente van Pascaud aanwezig waar u een intake gesprek mee krijgt.  Er zal uitgebreid uitleg worden gegeven over hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat het voor u kan betekenen. U kunt zelf aangeven wat uw probleem zone of zones zijn. Samen bekijken we wat er mogelijk is en hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn. Indien gewenst is het mogelijk om een enkel proefprikje te laten zetten of met een aantrekkelijke korting de hele behandeling te laten uitvoeren.

De behandeling

Met de Mesotherapie Lipocell is het mogelijk om die vetdepots die u met afvallen of sporten er niet af krijgt te verminderen. Een vloeistof wordt ingespoten die het vet uit de vetcel afbreekt. Het lichaam voert het vet vervolgens zelf af. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de onderkin of de neuslippenplooi te verminderen. Ook het lichaam is hiermee te behandelen, de buik, benen of de binnenkant van de knieën  zijn enkele voorbeelden van zones die te behandelen zijn.

Pascaud-wave-voor-en-na-foto-buik

Heeft u interesse?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek met de mogelijkheid om de behandeling te ervaren of een volledige behandeling te ondergaan. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.

Wij zien u graag 23 mei 2014 in onze kliniek!

Met vriendelijke groet,

Merle-Bruyl-van-Total-Beauty-95x951

Merle Bruyl
Huidspecialist en antiageing therapeut

donderdag 15 mei 2014 in Pascaud aanbiedingen!

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha

Reacties

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie