Home » Pascaud aanbiedingen! » Synature herfst actie met gratis 2e week Innovative II kuur t.w.v. €72,-

Synature herfst actie met gratis 2e week Innovative II kuur t.w.v. €72,-

KAN JE HUID WEL EEN BOOST GEBRUIKEN?

HEB JE LAST VAN PIGMENTVLEKKEN, EEN GROVE HUIDSTRUCTUUR OF EEN GRAUW HUID?

 

We hebben een prachtige zomer achter de rug, en genieten nog na van een heerlijke na- zomer.
Toch heeft dit mooie weer veel van onze huid gevergd. Denk aan vochttekort, pigmentvlekjes die opkomen zijn.

Vandaar dat wij u graag op de hoogte brengen van een van onze krachtigste behandelingen om uw huid snel weer in een goede conditie te krijgen met een duidelijk zichtbaar resultaat.

SYNATURE

Synature is een innovatieve behandeling met sponsnaaldjes. Een krachtige behandeling met als doel huidverbetering en huidverjonging.  Het is een behandeling zonder apparatuur. Er wordt gewerkt met peelings en met ragfijne skeletnaaldjes uit natuursponsjes, die kanaaltjes in de huid maken.

MICROSCOPISCH HOLLE NAALDJES ALS NEEDLING

De behandeling is een combinatie waarin synthetic and nature samen komen (vandaar de naam Synature). De methode combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling.

De nieuwe innovatieve natural needling techniek zorgt voor zeer mooie resultaten, zoals een fijnere huidstructuur, een frisse egale teint, een soepele huid en vermindering van acne, schilfering en onzuiverheden. Bovendien worden poriën en fijne rimpels minder zichtbaar, hyperpigmentatie en melasma worden verminderd.

Het afremmen van pigmentproblemen wordt extra gestimuleerd door de geïmpregneerde huid in de dagen erna met de zeer hoog geconcentreerde gevriesdroogde vitamine C, Innovative II,  op de huid te aan te brengen (79%)

Fase 1: KRACHTIGE PEELING

Voor de eerste fase van de Synature behandeling worden krachtige peelings gebruikt, zoals: salicylzuur, glycolzuur, en melkzuur. De huid wordt ook nog licht gescrubd, je krijgt dus een optimale peeling, voorafgaand aan het aanbrengen van de skeletnaaldjes.  

Fase 2: voedende needling

Microscopische holle naaldjes worden als een poeder in de huid gebracht. Daar kunnen deze kanaaltjes dan werkstoffen naar toe transporteren. Werkstoffen welke getransporteerd worden zijn o.a. vitamine A en Q10. Het inbrengen van de naaldjes is volledig pijnloos.

Het poeder en dus ook de microscopisch kleine naaldjes vallen tot drie dagen erna van de huid. Dit uit zich door een licht schilferend effect.

Fase 3: Kalmeren

Kalmeren en nog meer voeden van de huid door middel van het Marmatrix Vliesmasker welke bestaat uit gevriesdroogde algen.

Fase 4: thuisverzorgingsset

Na de Synature behandeling ontvang u een homecare kit t.w.v € 117,00

Deze set dient u 7 dagen aansluitend aan de behandeling te gebruiken.

U vindt in deze set producten met krachtige herstellende en huidverbeterende werkstoffen zoals een serum met een hoge concentratie vitamine C (maar liefst 79%), een verzorgende hydraterende dagcrème met hoge spf en een nachtcrème met o.a. een uniek vitamine B complex waaronder foliumzuur.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

De Synature behandeling is  geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren, behalve een zeer gevoelige huid.

Ook Beautyjournaal testte deze behandeling u:

https://www.beautyjournaal.nl/2017/09/18/pascaud-synature-innovatieve-behandeling-sponsnaaldjes/

 

Wilt u deze behandeling in onze praktijk ondergaan?

Dan hebben wij een mooie aanbieding voor u.

De prijs van deze resultaatgerichte behandeling is € 229,00 inclusief de thuisset.

Hierbij ontvangt u gratis een extra weekkuur van het krachtige vitamine C serum t.w.v. € 72,00 zodat uw huid nog mooier wordt!

Aanbieding is geldig t/m 31 oktober 2018, actievoorwaarden zijn van toepassing.

 

maandag 24 september 2018 in Pascaud aanbiedingen!

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha
Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie