Home » Pascaud aanbiedingen! » Get ready for the summer!! nu €50,- korting op de Quatro treatment in mei en juni.

Get ready for the summer!! nu €50,- korting op de Quatro treatment in mei en juni.

Energie en voeding voor de vermoeide en droge huid1085

Voedende en verjongende behandeling voor hertsel van de droge en vermoeide huid.

Carat Quatro is een combinatie van chromo- en kleurentherapie met vitaminen voor diepgaande huidverbetering. De gevoelige , vermoeide of droge huid krijgt diepgaand herstel, doordat de werkstoffen door een vorm van infrarood diep in de huid worden gebracht.

NIR – Near Infra Red op een golflengte van 870 nanometer zorgt voor een verbeterde energie in de huid. De chromotherapie bestaat uit (een combinatie) van rode, groene en blauwe LEDs.

Afhankelijk van de gewenste beautyoplossing, zoals energie geven aan de vermoeide huid, voeding geven aan de droge huid, vitaminen geven aan de droge huid of ontspanning worden verschillende kleuren ingezet. De behandeling kan zowel los als in een kuurprogramma worden ingezet afhankelijk van de wens van uw huid en u.

Carat Quatro kan ingezet worden voor het verjongen van gelaat, hals en decolleté en is zeer ontspannen om te ondergaan! U krijgt minder rimpels en het is prima geschikt als huidverjonging voor de gevoelige huid.

  • Rimpels verminderen welke door droogte zijn veroorzaakt

  • Jonger ogende huid met fijnere poriën

  • Stevigere huid met minder strakkere contouren

Een combinatie van intensieve werkstoffen zoals Retinol, Multi peel en LIFT ace zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gevoed en gehydrateerd.

Tijdsduur ca. 60min.

Prijs €136,-

Quatro summer treatment nu voor €86,- geldig in de maanden mei en juni.zon

 

 

 

 

 

Actievoorwaarden zijn van toepassing, korting is niet inwisselbaar voor contanten en geldig vanaf 1 mei t/m 30 juni 2018.
Aanbieding is maximaal 2 keer inzetbaar per klant.

 

woensdag 2 mei 2018 in Pascaud aanbiedingen!

Tip uw vriend(in) en ontvang 10 euro korting op uw behandeling wanneer zij haar eerste behandeling ondergaan heeft bij Total Beauty schoonheidsinstituut naar aanleiding van uw tip via onze site!
Ook uw vriendin ontvangt 5 euro korting op haar eerste behandeling bij Total Beauty schoonheidsinstituut n.a.v. deze online tip. U kunt onbeperkt uw vrienden tippen!
(Niet geldig in combinatie met cadeaubonnen)

Email vriend(in)*
Uw naam*
Uw email*
Bericht
Anti-spam code

captcha
Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie