Home » Acties

Valentijnsdag aanbieding, Grace edp van €135,- voor €79,-

Ontdek nu het heerlijke Eau de Pascaud parfum.

GRACE [GREYS]

noun

* Seemingly effortless beauty or charm of movement, form, or proportion.

* A characteristic or quality pleasing for its charm or refinement.Fles

* A sense of fitness or propriety.

* A disposition to be generous or helpful; goodwill.

WHO’S GRACE?

Grace is een eau de parfum 100 ml in een glasflacon met verstuiver, verpakt in een chique omdoos.

Het handige aan Grace is dat het niet alleen een roomspray is, maar dat je het ook kan gebruiken als persoonlijk aroma.

Grace neemt je mee naar fris, bloeiende jasmijn en roos; besprenkeld met fluweelzachte regen.

Grace is een lang aanhoudende, sensuele, zeer zachte, poederige geur die je zal betoveren.

Grace bevat tonen van: musk, jasmijn, hout, roos, vanille, oranjebloesem en patchouli.

 

Klik hier om te bestellen in onze webshop.

Valentijnsdag aanbieding is geldig t/m vrijdag 15 februari 2019 en niet geldig i.c.m. andere acties.

Lees meer dinsdag 12 februari 2019 in Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Synature herfst actie met gratis 2e week Innovative II kuur t.w.v. €72,-

KAN JE HUID WEL EEN BOOST GEBRUIKEN?

HEB JE LAST VAN PIGMENTVLEKKEN, EEN GROVE HUIDSTRUCTUUR OF EEN GRAUW HUID?

 

We hebben een prachtige zomer achter de rug, en genieten nog na van een heerlijke na- zomer.
Toch heeft dit mooie weer veel van onze huid gevergd. Denk aan vochttekort, pigmentvlekjes die opkomen zijn.

Vandaar dat wij u graag op de hoogte brengen van een van onze krachtigste behandelingen om uw huid snel weer in een goede conditie te krijgen met een duidelijk zichtbaar resultaat.

SYNATURE

Synature is een innovatieve behandeling met sponsnaaldjes. Een krachtige behandeling met als doel huidverbetering en huidverjonging.  Het is een behandeling zonder apparatuur. Er wordt gewerkt met peelings en met ragfijne skeletnaaldjes uit natuursponsjes, die kanaaltjes in de huid maken.

MICROSCOPISCH HOLLE NAALDJES ALS NEEDLING

De behandeling is een combinatie waarin synthetic and nature samen komen (vandaar de naam Synature). De methode combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling.

De nieuwe innovatieve natural needling techniek zorgt voor zeer mooie resultaten, zoals een fijnere huidstructuur, een frisse egale teint, een soepele huid en vermindering van acne, schilfering en onzuiverheden. Bovendien worden poriën en fijne rimpels minder zichtbaar, hyperpigmentatie en melasma worden verminderd.

Het afremmen van pigmentproblemen wordt extra gestimuleerd door de geïmpregneerde huid in de dagen erna met de zeer hoog geconcentreerde gevriesdroogde vitamine C, Innovative II,  op de huid te aan te brengen (79%)

Fase 1: KRACHTIGE PEELING

Voor de eerste fase van de Synature behandeling worden krachtige peelings gebruikt, zoals: salicylzuur, glycolzuur, en melkzuur. De huid wordt ook nog licht gescrubd, je krijgt dus een optimale peeling, voorafgaand aan het aanbrengen van de skeletnaaldjes.  

Fase 2: voedende needling

Microscopische holle naaldjes worden als een poeder in de huid gebracht. Daar kunnen deze kanaaltjes dan werkstoffen naar toe transporteren. Werkstoffen welke getransporteerd worden zijn o.a. vitamine A en Q10. Het inbrengen van de naaldjes is volledig pijnloos.

Het poeder en dus ook de microscopisch kleine naaldjes vallen tot drie dagen erna van de huid. Dit uit zich door een licht schilferend effect.

Fase 3: Kalmeren

Kalmeren en nog meer voeden van de huid door middel van het Marmatrix Vliesmasker welke bestaat uit gevriesdroogde algen.

Fase 4: thuisverzorgingsset

Na de Synature behandeling ontvang u een homecare kit t.w.v € 117,00

Deze set dient u 7 dagen aansluitend aan de behandeling te gebruiken.

U vindt in deze set producten met krachtige herstellende en huidverbeterende werkstoffen zoals een serum met een hoge concentratie vitamine C (maar liefst 79%), een verzorgende hydraterende dagcrème met hoge spf en een nachtcrème met o.a. een uniek vitamine B complex waaronder foliumzuur.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

De Synature behandeling is  geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren, behalve een zeer gevoelige huid.

Ook Beautyjournaal testte deze behandeling u:

https://www.beautyjournaal.nl/2017/09/18/pascaud-synature-innovatieve-behandeling-sponsnaaldjes/

 

Wilt u deze behandeling in onze praktijk ondergaan?

Dan hebben wij een mooie aanbieding voor u.

De prijs van deze resultaatgerichte behandeling is € 229,00 inclusief de thuisset.

Hierbij ontvangt u gratis een extra weekkuur van het krachtige vitamine C serum t.w.v. € 72,00 zodat uw huid nog mooier wordt!

Aanbieding is geldig t/m 31 oktober 2018, actievoorwaarden zijn van toepassing.

 

Lees meer maandag 24 september 2018 in Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Innovative II serum. Zomeraanbieding, nu met 30% korting!

Omdat jullie huid ons lief is hebben wij deze spectaculaire Innovative II aanbieding voor jullie met maar liefst 30% korting, van €244,50 nu voor €171,15! * op=opkorting

Bij gebruik van het Innovative II overdag wordt je huid beschermt tegen vrije radicalen, in het bijzonder de schade die uv straling aanricht. Bovendien voorkomt het de aanmaak van pigmentvlekken en zorgt het voor een frisse teint en een gladde huidstructuur!

Bestel hier.

Dit serum is zo samengesteld dat door middel van 6 ingrediënten een zeer krachtig product is ontwikkeld dat geen ander heeft. Het is mogelijk gemaakt door de Cryosafe methode. Hierbij worden de werkstoffen gevriesdroogd en dat houdt dus in dat er geen werkstoffen verloren gaan voorafgaand aan het gebruik!

Het serum is ontwikkeld voor een huid met zichtbare tekenen van huidveroudering en ter preventie van vroegtijdige huidveroudering. Het is wetenschappelijk bewezen dat:
- 24% vermindering in rimpeldiepte
- 20% toename in huidelasticiteit
- 33% verbetering van teint egalisatie
- 274% Superieur anti oxidatief vermogen

Samenstelling

Het bestaat uit 2 componenten; namelijk de gevriesdroogde vitamine C bolletjes en de vloeibare activator. Wanneer een vitamine C bolletje in aanraking komt met de activator vormt er zich een vloeibaar serum dat met behoud van de maximale stabiliteit wordt opgenomen in de diepere huidlagen. De 79% vitamine C is de biologisch meest actieve vorm: L-ascorbinezuur. Deze vorm is puur en verliest geen sterkte en werkzaamheid.

De sterke werking van de vitamine C heeft een viervoudige werking.
- Stimuleert de aanmaak van collageen, hierdoor worden lijntjes minder diep en verbeterd de huidelasticiteit.innovative II
- Stimuleert de celstofwisseling, dit versnelt het huid- en celvernieuwingsproces.
- Blokkeert de melanineaanmaak, dit zorgt voor een vermindering van pigmentvlekken, egaliseert de teint en laat de huid meer stralen.
- Hydrateert en verzacht.

Externe factoren zoals uv-straling, vervuiling, levensstijl (slaapgebrek, stress, nicotine, alcohol etc.) lijden tot het ontstaan van vrije radicalen, dit is de belangrijkste vorm van vroegtijdige huidveroudering. Het Innovative II serum levert de maximale bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering vanaf het eerste gebruik. Het serum neutraliseert de vrije radicalen in de huid en voorkomt het ontstaan van nieuwe vrije radicalen.

Het gebruik

Bij het eerste gebruik is het aan te raden om de kuur van 28 dagen aan te brengen, dit is als opstartfase. Hierna 2 a 3 weken een pauze te nemen voor je huid en als stabilisatiefase nogmaals een kuur te doen van 28 dagen.

Het serum gebruik je 4x per jaar, het is een kuur van 28 dagen en je brengt het ’s avonds aan. Het vers geactiveerde serum masseer je in op de schone gereinigde huid, vervolgens breng je een hydraterende crème aan. Voor je gezicht gebruik je 1 bolletje en 3 pipetjes, voor je gezicht hals en decolleté gebruik je 2 bolletjes met 6 pipetjes. Breng altijd de volledige hoeveelheid van het versgeactiveerde serum aan, het kan niet worden bewaard.

Bijgeleverd zijn een potje met een spatel, hierin los je het bolletje op met de activator. Reinig na elk gebruik het potje en de spatel.

* actievoorwaarden van toepassing, actie is geldig zo lang de voorraad strekt.

Lees meer dinsdag 19 juni 2018 in Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Get ready for the summer!! nu €50,- korting op de Quatro treatment in mei en juni.

Energie en voeding voor de vermoeide en droge huid1085

Voedende en verjongende behandeling voor hertsel van de droge en vermoeide huid.

Carat Quatro is een combinatie van chromo- en kleurentherapie met vitaminen voor diepgaande huidverbetering. De gevoelige , vermoeide of droge huid krijgt diepgaand herstel, doordat de werkstoffen door een vorm van infrarood diep in de huid worden gebracht.

NIR – Near Infra Red op een golflengte van 870 nanometer zorgt voor een verbeterde energie in de huid. De chromotherapie bestaat uit (een combinatie) van rode, groene en blauwe LEDs.

Afhankelijk van de gewenste beautyoplossing, zoals energie geven aan de vermoeide huid, voeding geven aan de droge huid, vitaminen geven aan de droge huid of ontspanning worden verschillende kleuren ingezet. De behandeling kan zowel los als in een kuurprogramma worden ingezet afhankelijk van de wens van uw huid en u.

Carat Quatro kan ingezet worden voor het verjongen van gelaat, hals en decolleté en is zeer ontspannen om te ondergaan! U krijgt minder rimpels en het is prima geschikt als huidverjonging voor de gevoelige huid.

 • Rimpels verminderen welke door droogte zijn veroorzaakt

 • Jonger ogende huid met fijnere poriën

 • Stevigere huid met minder strakkere contouren

Een combinatie van intensieve werkstoffen zoals Retinol, Multi peel en LIFT ace zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gevoed en gehydrateerd.

Tijdsduur ca. 60min.

Prijs €136,-

Quatro summer treatment nu voor €86,- geldig in de maanden mei en juni.zon

 

 

 

 

 

Actievoorwaarden zijn van toepassing, korting is niet inwisselbaar voor contanten en geldig vanaf 1 mei t/m 30 juni 2018.
Aanbieding is maximaal 2 keer inzetbaar per klant.

 

Lees meer woensdag 2 mei 2018 in Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Nieuw bij Total Beauty is het heerlijke Eau de Pascaud genaamd Grace.

Maak nu kennis met een nieuw soort parfum voor jezelf maar ook als roomspray.

GRACE [GREYS]

noun

Fles_doos

* Seemingly effortless beauty or charm of movement, form, or proportion.

* A characteristic or quality pleasing for its charm or refinement.

* A sense of fitness or propriety.

* A disposition to be generous or helpful; goodwill.

 

WHO’S GRACE?

Grace is een eau de parfum 100 ml in een glasflacon met verstuiver, verpakt in een chique omdoos.

Het handige aan Grace is dat het niet alleen een roomspray is, maar dat je het ook kan gebruiken als persoonlijk aroma.

Grace neemt je mee naar fris, bloeiende jasmijn en roos; besprenkeld met fluweelzachte regen.

Grace is een lang aanhoudende, sensuele, zeer zachte, poederige geur die je zal betoveren.

Grace bevat tonen van: musk, jasmijn, hout, roos, vanille, oranjebloesem en patchouli.

Verkoopprijs: € 135

 

Klik hier om Grace te bestellen.

Lees meer woensdag 30 augustus 2017 in Nieuwe product, Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Nieuw bij Total Beauty, Revitalash wimperserum!!

Droom jij ook van mooie lange wimpers? Met het gebruik van Revitalash stimuleer je de haargroei en creëer je een oogverblindende look!

Dit serum is wetenschappelijk onderzocht en bevat vele verzorgende ingrediënten zoals: BioPeptin complex, Aminozuren en Ginseng.
Deze werkstoffen zorgen er samen voor dat uw wimpers voller en langer worden.

 

Productinformatie:

Welke ingrediënten bevat Revitalash?                         3,5ml-revitalash-350x350                                                                                

 • BioPeptin complex: deze werkstof van Biotine en groene thee extract,
  peptiden en pathenol zorgen ervoor dat je wimpers worden versterkt en verzacht,
  hierdoor verminderd de breekbaarheid en broosheid.
 • Tarwe eiwit: bevat een hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B.
  Deze werkstoffen versterken de wimpers en maken de wimpers gladder.
 • Saw palmetto:halte aan vetzuren en plantaardige Sterolen.
  Dit zorgt voor een betere conditie van de wimpers en voor extra glans.
 • Ginseng: dit zijn plantaardige extracten met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B.
  Dit beschermt de wimpers en helpt ze te revitaliseren.

 

Voor wie is Revitalash geschikt?

Revitalah is voor iedereen* geschikt die zonder het gebruik van wimperextensions, toch langere en vollere wimpers wilt krijgen.
Het serum mag gebruikt worden door jong en oud.
Zelfs wanneer je wimperextensions hebt kan je Revitalash gebruiken, het serum is op waterbasis en kan de conditie van je eigen wimpers verbeteren ondanks de extensions, ook worden je eigen wimpers verlengd.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de eerste 3 maanden elke avond een dun lijntje van het serum aan op de aanzet van je wimpers.
Voor een optimaal behoudt van je resultaat breng dan na de eerste 3 maanden gebruik, 3 tot 4 keer per week het serum aan.

image001-250x250 revitalash gift

Revitalash® is verkrijgbaar in 2ml €79,- & 3,5ml €109,-

 

Nu tijdelijk verkrijgbaar, Lash Perfecting Gift!! Voor maar €104,95

Bestaande uit: Revitalash wimperserum 3,5ml en volumizing mascara raven.

 

 

*Let op: RevitaLash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar het serum is niet getest op zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of personen die chemotherapie ondergaan. Uit voorzorg adviseren wij om RevitaLash niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat. Houd er rekening mee dat resultaten per persoon kunnen verschillen.

Alle ingrediënten van RevitaLash zijn functionele cosmetische ingrediënten. RevitaLash is een cosmetisch product en is geen behandeling voor medische problemen. Voor medische vragen adviseren wij om je arts te raadplegen.

 

Lees meer dinsdag 5 januari 2016 in Nieuwe product, Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Voorjaarsboost voor uw huid!

In de maand maart staat het thema Boost centraal, speciaal daarom is het duopakket van de Enzym Peel en het Hydrating Mask in de aanbieding! Start nu met de Enzym peel om de dode huidcellen te verwijderen en uw huid weer te laten stralen! Gebruik aansluitend het Hydrating mask om de huid weer goed te hydrateren.duopakket voorjaarsboost

De Pascaud Peeling in de vorm van een crème zorgt er voor dat dode huidcellen op een milde wijze oplossen. Dit komt door de werking van de stof Proteases, dit verweekt namelijk de dode huidcellen. Zodra dat laagje van de huid is, kunnen de voedende werkstoffen dieper in de huid komen en ook daar worden opgenomen waar ze nodig zijn. Door de Shea Butter die dit product bevat wordt de huid optimaal gehydrateerd en zal de huid zich eerder herstellen bij schade na bijvoorbeeld een puistje of huidveroudering.

Het Hydrating Mask van Pascaud doet zijn verfrissende en ontspannende werk snel en effectief. Al na 10 minuten voelt je huid herboren! Door zijn verkoelende werking is het masker ideaal als snelle boost na een vermoeiende dag, een avondje uit of als aftersun masker. Het snel werkzame bestanddeel is een natuurlijk hyaluronzuur. Het masker is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes en bevat geen minerale olie, geen chemische conserveringsmiddelen en geen parfum.

Dit duopakket “Voorjaarsboost” is te bestellen via onze webshop voor slechts € 69,95. Uw voordeel bij deze aanbieding € 28,25!! Klik op de volgende link om rechtstreeks bij de aanbieding terecht te komen: VOORJAARSBOOST! 

 

In onze webshop geldt: Gratis levering dus geen portokosten!

Lees meer maandag 9 maart 2015 in Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Verlopen: Zomeractie: Nú bestellen in onze webshop en maak kans op een Travelset t.w.v. € 61,25!

De zomervakantie is voor velen al begonnen, sommigen blijven lekker in Nederland en anderen gaan verder weg om tot rust te komen. Om uw vakantie goed te beginnen maakt u in de laatste dagen voor onze vakantie kans op een Travelset t.w.v. € 61,25.travelset

Lees meer woensdag 23 juli 2014 in Pascaud aanbiedingen! | Reageren?

Uitnodiging infodag Mesotherapie Lipocell

infoOp vrijdag 23 mei 2014 bent u van harte welkom op onze infodag over de behandeling tegen plaatselijke vetophoping van het gezicht en lichaam!

Bent u geïnteresseerd in plaatselijke vermindering van vetophoping en wilt u graag meer informatie zonder verplichting, dan is de infodag een geschikte dag om vrijblijvend hier informatie over te krijgen en te kijken of het voor u de juiste oplossing is.

Lees meer donderdag 15 mei 2014 in Pascaud aanbiedingen! | Reageren?